Elmúltál már 18 éves?
Elmúltál már 18 éves?
Keresés szűkítése
Nem:
Életkor:
Ár: 0 Ft-tól - 999999 Ft-ig


Márkák
Főoldal » Kultúra » Élményajándékok

320 lóerős BMW Drift Versenyautó Vezetés

Ár: 32 900 Ft
Termék leírás:

Az Élmény leírása
Profi pilóták felügyelete mellett, szakszerűen átalakított autókban sajátíthatja el bárki a driftelés művészetét. A programot amatőröknek és profiknak is egyaránt ajánljuk. Az árban 1 szett gumiabroncs használata és 3 különböző nehézségű pálya található. Az élményautózás időtartama a pilóta vezetési tudásának függvényében változhat, az abszolút kezdők akár 20 percen keresztül is gyakorolhatnak.

Időpont egyeztetés
A program időpontjának egyeztetése az élmény szolgáltató partnerével történik. A partner elérhetőségét a megvásárolt voucher tartalmazza. Érdemes a szolgáltatóval a felhasználás előtt legalább egy hónappal időpontot egyeztetni.

Fontos információk
A versenyautót minimum B kategóriás jogosítvánnyal rendelkező személy vezetheti! A megjelölt időintervallumba a hűtőkör és az oktatói bemutató ideje is beleszámít! A programot legkésőbb 24 órával a kapott időpont előtt lehet lemondani, ellenkező esetben a voucher felhasználtnak tekinthető!

Az Élmény időtartama
A vezetési tudás függvényében változhat, a kezdők akár 20 percet is vezethetnek.

Létszám
A voucher 1 fő vezetését tartalmazza.

Javasolt öltözet
Az autózás speciális öltözetet nem igényel, de minden esetben az évszaktól függetlenül szükséges a hosszú felső, illetve hosszú nadrág viselése. Bukósisakot és tűzállómaszkot biztosítanak a résztvevő számára.

Kísérők
A rendezvényre a kísérők száma nincs korlátozva, így szívesen várják a rokonokat, barátokat is.

Időjárási körülmények
A programot extrém időjárási körülmények között elhalasztják, de ebben az esetben lehetőséget biztosítanak másik időpont foglalására.

A rendezvényekről
Olykor nagyszabású autós rendezvényeket tartanak a tököli reptéren: verseny, látványos bemutatók, tuningautók és szakmai kiállítók várják az érdeklődőket.

Ajandek.hu, v.4.2.0 © Epicenter Market Limited © ajandek.hu minden jog fenntartva.
Belépés/Regisztráció
×