Elmúltál már 18 éves?
Elmúltál már 18 éves?
Keresés szűkítése
Nem:
Életkor:
Ár: 0 Ft-tól - 999999 Ft-ig


Márkák
Főoldal » Kultúra » Élményajándékok

Mercedes G terepjáró túra 60 perc

Ár: 37 400 Ft
Termék leírás:

Az Élmény leírása
A G Mercedes sokak szerint vitathatatlanul a világ legjobb terepjárója. Most tapasztalt túravezető segítségével fokozatosan nehezedő terepviszonyok között küzdhet le extrém emelkedőket, lejtőket ezzel a terepgyilkos autóval. A terepjáróba akár négyen is beülhetnek és felváltva is vezethetnek. A túra során gyönyörű tájakon lehet autózni, de természetvédelmi területre nem fognak betévedni.

Időpont egyeztetés
A program időpontjának egyeztetése az élmény szolgáltató partnerével történik. A partner elérhetőségét a megvásárolt voucher tartalmazza. Érdemes a szolgáltatóval a felhasználás előtt legalább egy hónappal időpontot egyeztetni.

Fontos információk
Fontos kiemelni, hogy ezen a túrán átlagos időjárási körülmények között, (tehát ha nem esett a túrát megelőzően sok eső, vagy hó) nem tudják az autó képességeit maradéktalanul bemutatni, mert ez az autó észrevétlenül megy át olyan terepakadályokon, ahol az utcai terepjárók nagyobb része menthetetlenül elakadna. A terepjáró vezetésének feltétele érvényes B kategóriás jogosítvány bemutatása.

Az Élmény időtartama
A túra időtartama 60 perc.

Létszám
Egy autóba maximum öten ülhetnek be, ezért ez a voucher 4 fő terepjárózását tartalmazza túravezető kíséretében.

Időjárási körülmények
Az időjárás befolyásolhatja a programot, ezért érdemes ez ügyben egyeztetni a szolgáltató partnerrel. A száraz nyári meleget érdemes elkerülni.

Mercedes G osztály
Állandó összkerékhajtás 50%-50% elosztásban, három darab 100%-os zárású differenciálzár. (A G mercedes az egyetlen terepjáró, mely gyárilag három differenciálzárral van felszerelve) Szabad hasmagassága: 40 cm Gázlóképessége: 1 méter Legnagyobb megengedett oldaldőlés 54% Mászóképesség: 84% (megfelelő tapadás mellett) Motor: 3000 cm³ soros diesel, 6 henger, 150Le

Ajandek.hu, v.4.2.0 © Epicenter Market Limited © ajandek.hu minden jog fenntartva.
Belépés/Regisztráció
×