Elmúltál már 18 éves?
Elmúltál már 18 éves?
Keresés szűkítése
Nem:
Életkor:
Ár: 0 Ft-tól - 999999 Ft-ig


Márkák
Főoldal » Kultúra » Élményajándékok

2 órás Vitorlás Kirándulás Hajóskapitánnyal 2 fő részére

Ár: 19 900 Ft
Termék leírás:

Az Élmény leírása
Ezzel az élménnyel a vitorláshajó mellé még egy kapitányt is kap a társaság a 2 órás hajókázáshoz. Mielőtt vízre szállnának a résztvevők, a hajó kapitánya megmutatja a hajót, annak részeit és megismerteti az utasokat a vitorlázás alapjaival. Az út során alkalom nyílik a vitorlázással komolyabban is megismerkedni, többet megtudni a tó szélviszonyairól és a vitorlás irányításainak mesterfogásairól.

Időpont egyeztetés
A program időpontjának egyeztetése az élmény szolgáltató partnerével történik. A partner elérhetőségét a megvásárolt voucher tartalmazza. Érdemes a szolgáltatóval a felhasználás előtt legalább egy hónappal időpontot egyeztetni.

Fontos információk
Az utazás felkavarhatja a gyomrot, ezért javasoljuk, hogy a program előtt ne egyenek nehéz ételt. A megvásárolt program vouchere tartalmazza a partner elérhetőségeit.

Az Élmény időtartama
A program 2 órás kellemes időtöltés.

Létszám
A programon a hajó kapitányán kívül csak a két fő utas tartózkodik.

Javasolt öltözet
Javasoljuk a kényelmes, évszaknak megfelelő ruházat viselését.

Időjárási körülmények
A különböző programok megvalósulásának feltétele, a vitorlázásra alkalmas időjárás, a túrák időtartamát az aktuális szél iránya és sebessége befolyásolja.

Egyéb információk
Siófoktól Balatonfüredig, vagy bármely kikötővárosba elviszi a társaságot a képzett hajóvezető, ami a hajózás időtartamába belefér.

Ajandek.hu, v.4.2.0 © Epicenter Market Limited © ajandek.hu minden jog fenntartva.
Belépés/Regisztráció
×