Elmúltál már 18 éves?
Elmúltál már 18 éves?
Keresés szűkítése
Nem:
Életkor:
Ár: 0 Ft-tól - 999999 Ft-ig


Márkák
Főoldal » Kultúra » Élményajándékok

Motoros Siklóernyőzés 25 perc kamerás felvétellel

Ár: 25 900 Ft
Termék leírás:

Az Élmény leírása
A repülést egy rövid tájékoztatás előzi meg, melynek során a résztvevő megismerkedhet a motoros siklóernyő felépítésével, és a repüléshez szükséges információkkal. A normál siklóernyővel ellentétben vízszintes talajról startolnak. Pilóta és utasa egy kényelmes, három kerekű szerkezetben foglalnak helyet. Az utas ül elöl, így a kilátásban semmi sem zavarja. Rövid, kb 25-30 m-es gurulás után lágyan emelkednek a levegőbe. A repülési sebesség 40-45 km/h. A repülési magasság 50-400m. Bőven van idő gyönyörködni a tájban. A repülésről fényképeket és rövid videót készítenek, melyet a program tartalmaz, de érdemes saját fényképezőt, vagy kamerát hozni a levegőbe!

Időpont egyeztetés
A program időpontjának egyeztetése az élmény szolgáltató partnerével történik. A partner elérhetőségét a megvásárolt voucher tartalmazza. Érdemes a szolgáltatóval a felhasználás előtt legalább egy hónappal időpontot egyeztetni.

Fontos információk
Az élményben nem vehetnek részt azok, akiknek a testsúlya nem éri el a 30, vagy meghaladja a 110 kg-ot. A részvétel alsó korhatára 8 év.

Az Élmény időtartama
A program teljes időtartama 1 óra, melyből a repülési idő 25 perc.

Létszám
A repülésen a résztvevő és a sárkányrepülő pilótája vesz részt.

Javasolt öltözet
A siklóernyő teljesen nyitott, szélvédő, vagy búra nem védi a testünket a menetszéltől, ezért javasoljuk, hogy öltözzön rétegesen. Minden évszakban érdemes napszemüveget viselni.

Kísérők
Aki még nem töltötte be a 18. életévét, kérjük szülei hozzájárulását, és azt, hogy felnőtt kísérővel érkezzen a programra. Várjuk az élményben résztvevő rokonait, barátait, hogy figyelemmel kísérhessék a felszállást és a leszállást. Javasoljuk, hogy hozzanak magukkal videó kamerát és távcsövet.

Időjárási körülmények
A programon, téli időszakban is részt lehet venni, viszont a siklóernyőzés nagymértékben függ az időjárástól. Amennyiben az időjárás kedvezőtlen feltételei miatt el kell halasztani a repülést, úgy lehetőséget biztosítunk egy másik alkalommal új időpont lefoglalására.

Ajandek.hu, v.4.2.0 © Epicenter Market Limited © ajandek.hu minden jog fenntartva.
Belépés/Regisztráció
×