Elmúltál már 18 éves?
Elmúltál már 18 éves?
Keresés szűkítése
Nem:
Életkor:
Ár: 0 Ft-tól - 999999 Ft-ig


Márkák
Főoldal » Elektronika » Notebookok, tabletek

Lenovo Flex 2 14 59-439312 Notebook

Ár: 104 900 Ft
Termék leírás:

Kettős üzemmódú notebook - Laptop és Állvány módok közötti válthatóság

Ha sokat használja a billentyűzetet (pl. dokumentumokat hoz létre vagy táblázatkezelő programban dolgozik), akkor érdemes a Flex 2 gépet klasszikus laptop módban hagyni a hatékony munkavégzés érdekében. Ha azonban inkább érintőképernyős alkalmazásokat szeretne használni, filmet szeretne nézni vagy szeretne videóbeszélgetést folytatni, akkor a képernyőt 300 fokban felhajtva állvány módba állíthatja a gépet. A Flex 2 egyedi kialakítása mindig az Ön igényeihez alkalmazkodik.

Színpompás dizájn

A Flex 2 széles színválasztékban kapható, így személyre szabhatja a laptop nyújtotta élményt.

10 ujjas érintőképernyő

A Flex 2 használatához nincs szükség másra, mint a 14-os, 10-pontos érintésvezérléses technológiát támogató, Windows 8.1 rendszerre optimalizált kijelzőn közvetlenül végrehajtható, egyszerű és intuitív kézmozdulatokra.

Hosszú akkumulátor-üzemidő

Mivel a töltések között az akkumulátor üzemideje akár 6 óra is lehet, a Flex 2 ideális útitárs az úton lévő felhasználók számára. A Lenovo Energy Management (energiagazdálkodás funkció) védi az akkumulátor hosszú távú tartósságát, és fejlett, energiatakarékos technológiát használ, így megnövelve a töltések közötti időt.

Vékony és könnyű laptop azoknak, akik mindig úton vannak

A vékony és könnyű laptopokon általában súlyos árcédulák lógnak, azonban a Flex 2 mindössze 22,4 mm-es vastagsága és 1,9 kg-os súlya ellenére kedvező árfekvésű.

AccuType billentyűzet

Az elismert AccuType billentyűzet ergonómiai kialakítása kényelmesebb gépelést, és kevesebb elütést eredményez. A háttérvilágításos billentyűzettel rendelkező modell segítségével gyenge fényben is könnyedén gépelhet.

Sztereó hangszórók DolbyŸ Advanced Audio™ technológiával

A Flex 2 hangszórói gazdag hangzásvilágot nyújtanak, a Dolby Advanced Audio technológiának köszönhetően pedig magával ragadó hangélményben lehet része, miközben a hangminőség nő, a torzítás pedig csökken.

Többérintéses touchpad

A Windows 8.1 rendszerre optimalizált intuitív, egyszerű használatú érintőpad segítségével könnyen hajthatók végre a különféle görgetési, zoom- és elforgatási funkciók.Laptop és Állvány módok közötti válthatóság


AccuType billentyűzet
Ajandek.hu, v.4.2.0 © Epicenter Market Limited © ajandek.hu minden jog fenntartva.
Belépés/Regisztráció
×