Elmúltál már 18 éves?
Elmúltál már 18 éves?
Keresés szűkítése
Nem:
Életkor:
Ár: 0 Ft-tól - 999999 Ft-ig


Márkák
Főoldal » Elektronika » Notebookok, tabletek

Toshiba Satellite L50-B-11P Notebook

Ár: 153 900 Ft
Termék leírás:
 

VÉKONYABB, MINT VALAHA

 

A Satellite L50-B szupervékony, de ha a funkcionalitásról van szó, a nagyok közé tartozik. Jellegzetes, megújult külseje – új tervezésű, ergonomikus billenytűsapkákkal ellátott, lapos billentyűzete és nagyméretű érintőtáblája – kényelmes felületet kínál. Meglátja, mindenhová magával szeretné majd vinni a csupán 23 mm vastag*, négy elegáns színben választható L50-B notebookot.

 

 

 

MINŐSÍTETT HANG

 

A Skullcandy™ által minősített hangrendszer DTS® Sound™ technológiával kombinálja az ONKYO hangszórókat és a fejhallgató-csatlakozót, így kínál minden eddiginél gazdagabb, elmélyültebb, élettelibb hangzást. A beépített hangszórók kiegyensúlyozott hangja teljesen körbeveszi Önt, így internetes filmnézéskor, videózás, játék és zenehallgatás közben is mindig valósághű térhangzásnak örülhet.

 

 

 

NÉZZE MEG MAGÁNAK A MINŐSÉGET

 

Merüljön el a kedvenc filmjei és online tartalmai élvezetében a Satellite L50-B 15,6 hüvelykes kijelzőjén az integrált Intel® HD Graphics* vagy az önálló, R sorozatú AMD Radeon™ grafikus egység* jóvoltából. A HD vagy Full HD felbontású képernyőn* minden tisztán fog látszani – a laptopon tárolt 4K felbontású Ultra HD tartalmat pedig akár Ultra HD-kompatibilis televízión is megnézheti az L50 HDMI-kimeneti portjának használatával. Arról pedig, hogy a kép mindig kivételesen éles legyen, a Toshiba beépített Resolution+ technológiája gondoskodik, amely valós időben javítja fel a megtekintett fotók és videók minőségét.

   

 

NAGYOBB ERŐ KISEBB MÉRETBEN

 

Az akár 1 TB-os tárolókapacitás* azt jelenti, hogy soha nem kell nélkülöznie semmiféle fontos tartalmat, az Intel®, illetve AMD processzor* pedig arról gondoskodik, hogy azonnal el is érje, amire éppen szüksége van. De mindez nem jelenti azt, hogy a Satellite L50-B laptopok nagyok volnának. Az alacsony fogyasztású processzorok vékony, és ezáltal kiemelkedően hordozható házban kapnak helyet.

 
 

 

MEGOSZTÁSI LEHETŐSÉGEK

 

A legjobban sikerült tartalmakat érdemes megosztani másokkal. Az integrált Wi-Fi az új AC szabvány szerint működik (Intel® Dual Band Wireless-AC 3160).* Szabadon játszhatja át vele a tartalmat laptopja és okostelefonja között. Vezeték nélküli megjelenítési technológiái,* köztük az Intel® WiDi, zökkenőmentes megosztást tesznek lehetővé az olyan eszközökkel, mint például a televíziók és a projektorok. A Satellite L50-B laptopok emellett egy USB 2.0 porttal, két USB 3.0 porttal és Bluetooth 4.0 technológiával egyszerűsítik nagy mennyiségű adat gyors átvitelét más eszközökre, a fotók letöltését a fényképezőgépről, a filmek megosztását és a mobileszközök vezeték nélküli szinkronizálását. A kikapcsolt állapotban is töltő USB-porton keresztül a laptop bekapcsolása nélkül is töltheti telefonját vagy MP3-lejátszóját. A HDMI-porton keresztül HD felbontású tévékhez és megjelenítőeszközökhöz lehet csatlakozni.

Ajandek.hu, v.4.2.0 © Epicenter Market Limited © ajandek.hu minden jog fenntartva.
Belépés/Regisztráció
×