Elmúltál már 18 éves?
Elmúltál már 18 éves?
Keresés szűkítése
Nem:
Életkor:
Ár: 0 Ft-tól - 999999 Ft-ig


Márkák
Főoldal » Kultúra » Élményajándékok

Erdei kikapcsolódás vadlessel, borvacsorával 4 nap 3 éj 2 fő

Ár: 75 900 Ft
Termék leírás:

Az Élmény leírása
Egy csipetnyi faluban valahol a Bükk déli lejtőin, ahol a patak parton állva tekintete elveszik a zöld erdők lombjában, ahol a kis patak az érintetlen erdőt táplálja, és a szőlő sorok hívogatják, van egy gyönyörűen berendezett kis vendégház, mely sok szeretettel várja a természet és nyugalom kedvelőit. Kimenni egy vadásszal az erdőre? Izgalmasan hangzik.... Végig követhetik egy vadász napját, aki Jeep-jével és egy kis pálinkával felszerelkezve kiviszi Önöket az erdőbe, ahol megosztja tapasztalatait, történeteit és megmutatja azokat a helyeket, melyeken a legnagyobb valószínűséggel vadakkal találkozhatnak. Laknak itt őzek, szarvasok, vaddisznó család, és persze kisebb állatok is. Ezzel a programmal minden bizonnyal egy igazi kaland vár Önökre!

Időpont egyeztetés
A program időpontjának egyeztetése az élmény szolgáltató partnerével történik. A partner elérhetőségét a megvásárolt voucher tartalmazza. Érdemes a szolgáltatóval a felhasználás előtt legalább egy hónappal időpontot egyeztetni.

Fontos információk
A csomag tartalma: Falusi reggeli mindhárom reggel (alapanyagok a noszvaji portákról frissen válogatva). 1.nap este: Vad+Bor vacsora 1 alkalommal 2 fő részére a hangulatos Gazsi pincében Noszvajon, 6 fajtás bor kóstolóval, betekintést nyerhetnek az Egri borkészítés fortélyaiba a borász előadásában. 2. nap: Délelőtt faluséta a házigazda ajánlásával, (kastély, Barlanglakások, Imánytető, Síkfőkúti tavak (akár biciklivel). 3 órás erdei program ebéd után (az ebédet az ár nem tartalmazza). Ezt követően, késő délutáni indulás UAZ Jeep-el az erdőbe, igazi vadásszal. A vadász mindenre megtanítja Önöket a fegyverekkel kapcsolatban és a vadak szokásairól. 30 év fővadászi tapasztalattal kereshetik majd az állatokat. 3.nap: Miután betekintést nyertünk a vadászat rejtelmeibe, felfedezhetjük a környező látnivalókat, tájakat. 20-25 kilométeres körzetben egyaránt található egyszerű falusi fürdő és világszínvonalú gyógyfürdő is (Bükkszék, Demjén, Egerszalók, Mezőkövesd). Mindezek mellett, az ár tartalmazza: ingyenes 3 órás bicikli használat, valamint ingyenes túra térkép információval, hogy merre is érdemes menni.

Az Élmény időtartama
A pihenés 4 nap 3 éjszakán keresztül tart.

Létszám
A voucher 2 fő részvételét tartalmazza.

Időjárási körülmények
A programnak csak bizonyos elemeit befolyásolhatja az időjárás, ez ügyben érdemes a szolgáltató partnerrel egyeztetni.

Egyéb információk
A szoba az érkezés napján 16 órától foglalható el, és az elutazás napján 11 óráig kell visszaadni.

Falusi élményporta:
Noszvaj gasztronómiája egészen különös összetevőkből áll… A recept a következő: kiváló noszvaji borászok, hagyományos kemencék a portákon, a faluban élő nagymamák tudása, noszvaji házi lekvár, a vadászok zsákmánya és a tanyasi kézműves sajtok. És a helyek ahol az összetevők finomságokká alakulnak: A számos rangos díjjal büszkélkedő Thummerer Pince kemencéi, a Rozmaring étterem melynek főszakácsa és egyben tulajdonosa hosszú külföldi útjain szerzett tudását rakja le elénk az asztalra, és persze a helyi kisebb pincék borászai, akik az időt és energiát nem sajnálva vezetnek el minket kalandos történeteikkel, az első hordótól az utolsóig.

Ajandek.hu, v.4.2.0 © Epicenter Market Limited © ajandek.hu minden jog fenntartva.
Belépés/Regisztráció
×