Elmúltál már 18 éves?
Elmúltál már 18 éves?
Keresés szűkítése
Nem:
Életkor:
Ár: 0 Ft-tól - 999999 Ft-ig


Márkák
Főoldal » Kultúra » Élményajándékok

Extra ajándékcsomag Férfiaknak

Ár: 29 900 Ft
Termék leírás:

Az Élmény leírása
Az Extra ajándékcsomagot a James Bond típusú férfiak részére állította össze ajándékszakértőnk. A csomagban több mint 10 különböző program található, amiből egyet lehet választani. A férfias programok között van szuper kocsik vezetése, mint a BMW CSL, Chevrolet Camaro, Audi S1 Rally autóvezetés. Nem maradhat ki az éleslövészet, a luxus kényeztetés dayspa élmény sem a kínálatból. Bármelyik programra esik a választás, a 007-es élmény garantált. Valóra váltjuk az álmokat!

Fontos információk
Az ajándékcsomag érvényességi ideje a voucher felső részén szerepel, amely a vásárlástól számítva 12 hónap. Ez idő alatt kell választani egy élményt a csomagból és részt venni a programon. A voucher beváltásában ügyfélszolgálatunk segítséget nyújt. A kiválasztott élményen, az ajándékcsomag érvényességi idején belül, azaz egy éven belül lehet részt venni. A választható programok listája időnként változhat például az évszakok miatt. Illetve kerülhetnek fel új programok és szűnhetnek meg korábbi programok. Az ajándékcsomag beváltásakor az aktuális listából lehet választani, ami számos színes programot tartalmaz.

Élményajándék csomag felhasználása
Az élményajándék csomag beváltása egy alkalommal történhet és a csomagban található élmények közül egy program választható.

Választható programok
Toyota Celica Rallyautó Vezetés 10 kör Jet-Ski Világának Felfedezése Konzoljáték lehetőség Saját Moziban 3 órára Luxus Kényeztetés Férfiaknak Ferrari 360 Replika Vezetés, vagy Utasautóztatás KakucsRing 3 kör BMW E46 AC Schnitzer Versenyautó drift vezetés 25 perc BMW E36 325i Rally Versenyautó Vezetés Rallykrossz Pályán 9 km Balinéz masszázs Quad-túra a Mátrában az igazi expedíció A tökéletes steak titka - főzőkurzus 1 fő Formula Renault 2.0 autóvezetés KakucsRing 3 kör "Szárnyalj a víz felett!" 10 perc Hoverboard + 10 perc Flyboard London, Párizs, New York - Boeing szimulátor 60 perc Motoros Siklóernyőzés 25 perc kamerás felvétellel Élménylövészet - All in csomag 100 lövés Szabadesés szimulátor 3X1,5 perc

Ajandek.hu, v.4.2.0 © Epicenter Market Limited © ajandek.hu minden jog fenntartva.
Belépés/Regisztráció
×