Elmúltál már 18 éves?
Elmúltál már 18 éves?
Keresés szűkítése
Nem:
Életkor:
Ár: 0 Ft-tól - 999999 Ft-ig


Márkák
Főoldal » Kultúra » Élményajándékok

Extra ajándékcsomag Nőknek

Ár: 29 900 Ft
Termék leírás:

Az Élmény leírása
Ezt az ajándékcsomagot a kényeztetés mellett az aktív életet kedvelő nők részére állította össze ajándékszakértőnk. A csomagban több, mint 10 különböző program található, amiből egyet lehet választani. A dayspa világából számos csodás ajánlatunk van. A Perzsa tüze program során a keleti fűszerek, a holttengeri só és az illóolajak hatóanyagai segítik a teljes ellazulást. Különleges érzés a mediterrán világ hangulatát idéző citrusos növényi fürdő és a menta, édesnarancs és kaffír élénk, fanyar illatának keveredése. Ha a kényeztetés helyett az aktív programokra esik a választás, akkor ajánljuk a siklóernyős tandem repülést, ahol a szelek szárnyán lehet utazni és a magasból szemlélni a lent elterülő tájat. Aki a földön szeretne maradni, azt a festői péceli dombok között található lovarda várja szeretettel, legyen kezdő, haladó vagy profi lovas az illető. Valóra váltjuk az álmokat!

Fontos információk
Az ajándékcsomag érvényességi ideje a voucher felső részén szerepel, amely a vásárlástól számítva 12 hónap. Ez idő alatt kell választani egy élményt a csomagból és részt venni a programon. A voucher beváltásában ügyfélszolgálatunk segítséget nyújt. A kiválasztott élményen, az ajándékcsomag érvényességi idején belül, azaz egy éven belül lehet részt venni. A választható programok listája időnként változhat például az évszakok miatt. Illetve kerülhetnek fel új programok és szűnhetnek meg korábbi programok. Az ajándékcsomag beváltásakor az aktuális listából lehet választani, ami számos színes programot tartalmaz.

Élményajándék csomag felhasználása
Az élményajándék csomag beváltása egy alkalommal történhet és a csomagban található élmények közül egy program választható.

Választható programok
Szabadtéri Portfólió Fotózás Bársonyos Érintés DaySpa csomag Élménylövészet - Tomb Raider csomag 90 lövés Motoros Siklóernyőzés 30 perc kamerás felvétellel Perzsia tüze dayspa csomag Ciprus varázsa DaySpa csomag Holt-tengeri csoda DaySpa csomag Privát lovasoktatás 5X60 perc télen-nyáron Ajurvédikus masszázs Shirodara kezeléssel Szabadesés Szimulátor Dupla Csomag 2x3 perc 2 fő részére Siklóernyős Tandem Repülés (Csörlőpályán) Hobby barista kurzus egy kis meglepetéssel "Hívogató India" - főzőkurzus 1 fő Élménylövészet nőknek - Barb Wire csomag 100 lövés

Ajandek.hu, v.4.2.0 © Epicenter Market Limited © ajandek.hu minden jog fenntartva.
Belépés/Regisztráció
×