Elmúltál már 18 éves?
Elmúltál már 18 éves?
Keresés szűkítése
Nem:
Életkor:
Ár: 0 Ft-tól - 999999 Ft-ig


Márkák
Főoldal » Kultúra » Élményajándékok

Quad Túra Pároknak Domonyvölgyben 2 quad 2 fő 1 óra

Ár: 29 900 Ft
Termék leírás:

Az Élmény leírása
Az élmény a biztonsági előírások megbeszélésével kezdődik, majd a résztvevő pár kap sisakot, és megmutatjuk neki a quadok felépítését. Először lassú tempóban vágunk neki a túraútvonalnak. Az elsődleges technikák elsajátítása után kezdetét veszi az igazi élmény. Tapasztalt, gyakorlott túravezető irányításával haladunk a festői környezetű Domonyvölgy erre kijelölt útjain, a gödöllői dombság erdeiben.

Időpont egyeztetés
A program időpontjának egyeztetése az élmény szolgáltató partnerével történik. A partner elérhetőségét a megvásárolt voucher tartalmazza. Érdemes a szolgáltatóval a felhasználás előtt legalább egy hónappal időpontot egyeztetni.

Fontos információk
A quad vezetésének élményében az vehet részt, aki betöltötte a 16. életévét. A megvásárolt program vouchere tartalmazza a partner elérhetőségeit.

Az Élmény időtartama
1 órás quad vezetés, mely változatos terepen, tervezett útvonalon halad.

Létszám
A kalandtúrán csak a programban résztvevő pár és a két túravezető vesz részt.

Javasolt öltözet
Javasoljuk, hogy a résztvevők olyan ruhát vegyen fel, amit nem sajnál összekoszolni, mivel a quadozás során sár csapódhat fel. Tanácsos a hazaútra váltóruhát is hozni. Minden időben hosszú nadrágot és zárt cipőt kell viselni. Télen javasolt a meleg öltözet és a csizma viselete.

Időjárási körülmények
Az időjárás nem zavarhatja ezt az élményt. Szárazon, vizes terepen és hóban is élvezetes a quad vezetése. Terepjáró képességén nem fog ki az időjárás.

Egyéb információk
A helyszínen félautomata, kardános, 250 köbcentis, 4 ütemű fix hátsókerék meghajtású quadokat biztosítunk. Hölgyek számára is könnyen irányítható.

A túráról
Könnyebb, nehezebb, gyorsabb, illetve technikásabb szakaszok váltják majd egymást. A nyeregben ülve érezhetjük és élvezhetjük a lóerők tombolását és a quadok kivételes képességét.

Ajandek.hu, v.4.2.0 © Epicenter Market Limited © ajandek.hu minden jog fenntartva.
Belépés/Regisztráció
×