Elmúltál már 18 éves?
Elmúltál már 18 éves?
Keresés szűkítése
Nem:
Életkor:
Ár: 0 Ft-tól - 999999 Ft-ig


Márkák
Főoldal » Kultúra » Élményajándékok

Adrenalin ajándékcsomag

Ár: 39 900 Ft
Termék leírás:

Az Élmény leírása
Az Adrenalin ajándékcsomagot az izgalmakat kedvelőknek állította össze ajándékszakértőnk. A csomagban több mint 15 különböző program található, amiből egyet lehet választani.Különös élmény a zuhanás a szabadesés szimulátorban, ahol anélkül, hogy felszálltunk volna repülőgéppel, zuhanhatunk percekig. Aki inkább a földön maradna, annak ajánljuk az Airsoft lövöldözést speciális hang és fényeffektusokkal felszerelt, épületharcra kialakított, 3300 m2-es arénában, ahol egy brit különleges alakulatoknál szolgált instruktor segítségével betekintést nyerhet az airsoft világába. A még merészebbek lőhetnek éles fegyverrel is, ráadásul párosban a Mr.&Mrs. Smith című filmben látható hét különböző fegyverrel. Az adrenalin csomagból nem maradhatnak ki a terepjárók és sportkocsik sem: Land Rover, Ferrari, Porsche, Maserati vagy a Forma autó vezetés minden bizonnyal emeli az adrenalin szintet. Valóra váltjuk az álmokat!

Fontos információk
Az ajándékcsomag érvényességi ideje a voucher felső részén szerepel, amely a vásárlástól számítva 12 hónap. Ez idő alatt kell választani egy élményt a csomagból és részt venni a programon. A voucher beváltásában ügyfélszolgálatunk segítséget nyújt. A kiválasztott élményen, az ajándékcsomag érvényességi idején belül, azaz egy éven belül lehet részt venni. A választható programok listája időnként változhat például az évszakok miatt. Illetve kerülhetnek fel új programok és szűnhetnek meg korábbi programok. Az ajándékcsomag beváltásakor az aktuális listából lehet választani, ami számos színes programot tartalmaz.

Élményajándék csomag felhasználása
Az élményajándék csomag beváltása egy alkalommal történhet és a csomagban található élmények közül egy program választható.

Választható programok
Maserati GranTourismo S 500 LE vezetés Standard kör 7-8 km Ferrari F430 Spider 496 LE vezetés Standard kör 7-8 km Subaru Impreza WRX Rally autóvezetés vagy utasautóztatás KakucsRing 6 kör Szabadesés Szimulátor Dupla Csomag 2x3 perc 2 fő részére Land Rover Defender Off-Road Terepjáró Vezetés és Túra 2 óra Ferrari 360 Replika Vezetés és Utasautóztatás KakucsRing 5+2 kör Audi S1 Rally car Proto autóvezetés vagy utasautóztatás KakucsRing 6 kör Airsoft az Arénában 6 fő Alap Csomag Lézerharc a laktanyában 4-10 fő Siklóernyős Tandem Repülés Pároknak Chevrolet Camaro SS "Űrdongó" autóvezetés, vagy utasautóztatás 6 kör Élménylövészet - Rambo csomag 90 lövés Mercedes G terepjáró túra 50 perc BMW E46 AC Schnitzer Versenyautó drift vezetés 40 perc

Ajandek.hu, v.4.2.0 © Epicenter Market Limited © ajandek.hu minden jog fenntartva.
Belépés/Regisztráció
×