Elmúltál már 18 éves?
Elmúltál már 18 éves?
Keresés szűkítése
Nem:
Életkor:
Ár: 0 Ft-tól - 999999 Ft-ig


Márkák
Főoldal » Kultúra » Élményajándékok

Extra ajándékcsomag Pároknak

Ár: 59 900 Ft
Termék leírás:

Az Élmény leírása
Mindenkinek szüksége van egy kis romantikára, közös élményekre, bensőséges pillanatokra, akár egy jól összeszokott párosról, ifjú házasokról vagy friss kapcsolatról legyen is szó. Az egymással töltött idő a legszebb ajándék, különösen, ha minőségi tartalommal töltik meg. A közös döntés lehetőségét kínáljuk, válasszanak együtt!

Fontos információk
Az ajándékcsomag érvényességi ideje a voucher felső részén szerepel, amely a vásárlástól számítva 12 hónap. Ez idő alatt kell választani egy élményt a csomagból és részt venni a programon. A voucher beváltásában ügyfélszolgálatunk segítséget nyújt. A kiválasztott élményen, az ajándékcsomag érvényességi idején belül, azaz egy éven belül lehet részt venni. A választható programok listája időnként változhat például az évszakok miatt. Illetve kerülhetnek fel új programok és szűnhetnek meg korábbi programok. Az ajándékcsomag beváltásakor az aktuális listából lehet választani, ami számos színes programot tartalmaz.

Élményajándék csomag felhasználása
Az élményajándék csomag beváltása egy alkalommal történhet és a csomagban található élmények közül egy program választható.

Választható programok
Erdei kikapcsolódás vadlessel, borvacsorával 3 nap 2 éj 2 fő 2 napos pihenés a Bock Hotel Ermitage-ban 2 fő részére Golf & Relax csomag az Old Lake Golf Hotelben 2 nap 1 éj 2 fő Páros Élménylövészet - Mr. & Mrs. Smith csomag 150 lövés Quad Szafari a Dél-Alföld szívében - 2 quad 3 óra 2 fő Romantikázás a Dunán yachttal és gyertyafényes vacsorával "Éljen az ifjú pár!" Pálinka túra wellness szállással

Ajandek.hu, v.4.2.0 © Epicenter Market Limited © ajandek.hu minden jog fenntartva.
Belépés/Regisztráció
×