Elmúltál már 18 éves?
Elmúltál már 18 éves?
Keresés szűkítése
Nem:
Életkor:
Ár: 0 Ft-tól - 999999 Ft-ig


Márkák
Főoldal » Kultúra » Élményajándékok

Rejtélyes vacsora pároknak-Szerepjáték Est,országszerte

Ár: 11 980 Ft
Termék leírás:

Az Élmény leírása
Egy kellemes étterem, két óra élmény, háromfogásos vacsora. Egy éjszaka, amikor kibújnak a szürke hétköznapok súlya alól és magukra öltik valaki már bőrét. Minden játékos eljátszik egyet az általunk kitalált karakterekből (maffiavezér, szeszcsempész, háborús veterán stb..). Vannak titkaik, céljaik, és feladataik (megtudni valaki titkát, meggazdagodni, megtalálni egy gyilkost..), amiket a saját tudásuk szerint kell megoldaniuk, közben segítve/hátráltatva/manipulálva a többi résztvevőt. Olyan, mint egy színház - Önök a szereplők, és a közönség is. A program Budapesten, Debrecenben, Győrött, Székesfehérváron és Siófokon is elérhető!

Időpont egyeztetés
A program időpontjának egyeztetése az élmény szolgáltató partnerével történik. A partner elérhetőségét a megvásárolt voucher tartalmazza. Érdemes a szolgáltatóval a felhasználás előtt legalább egy hónappal időpontot egyeztetni.

Fontos információk
Minden játékos élménye érdekében a programon való megjelenés korhű öltözékben.(Ennek hiányában elegáns, modern viseletben). Utcai ruhában a vacsorán nem lehet részt venni! Gluténmentes, laktózérzékeny, vegetáriánus, paleo vacsora igények megoldhatók, az ilyen jellegű igényt a foglaláskor kell megadni. A voucher tartalmazza a Rejtélyes Vacsora programot és a háromfogásos vacsorát. Az italfogyasztás önköltséges.

Az Élmény időtartama
A játék időtartama 2-2,5 óra.

Létszám
A voucher 2 fő részvételét tartalmazza. A játék 10-16 fős társaságban zajlik.

Időjárási körülmények
Az időjárás nem befolyásolja a programot.

Egyéb információk
Az italfogyasztást a helyszínen, az étteremmel kell rendezni.

Ajandek.hu, v.4.2.0 © Epicenter Market Limited © ajandek.hu minden jog fenntartva.
Belépés/Regisztráció
×