Elmúltál már 18 éves?
Elmúltál már 18 éves?
Keresés szűkítése
Nem:
Életkor:
Ár: 0 Ft-tól - 999999 Ft-ig


Márkák
Főoldal » Kultúra » Élményajándékok

Ajándékcsomag Pároknak

Ár: 29 900 Ft
Termék leírás:

Az Élmény leírása
Mindenkinek szüksége van egy kis romantikára, közös élményekre, bensőséges pillanatokra, akár egy jól összeszokott párosról, ifjú házasokról vagy friss kapcsolatról legyen is szó. Az egymással töltött idő a legszebb ajándék, különösen, ha minőségi tartalommal töltik meg. A közös döntés lehetőségét kínáljuk, válasszanak együtt!

Fontos információk
Az ajándékcsomag érvényességi ideje a voucher felső részén szerepel, amely a vásárlástól számítva 12 hónap. Ez idő alatt kell választani egy élményt a csomagból és részt venni a programon. A voucher beváltásában ügyfélszolgálatunk segítséget nyújt. A kiválasztott élményen, az ajándékcsomag érvényességi idején belül, azaz egy éven belül lehet részt venni. A választható programok listája időnként változhat például az évszakok miatt. Illetve kerülhetnek fel új programok és szűnhetnek meg korábbi programok. Az ajándékcsomag beváltásakor az aktuális listából lehet választani, ami számos színes programot tartalmaz.

Élményajándék csomag felhasználása
Az élményajándék csomag beváltása egy alkalommal történhet és a csomagban található élmények közül egy program választható.

Választható programok
Műtermi fotózás pároknak Gokartbérlet Pároknak Romantikus naplemente Budapest felett 2 fő Gasztro Csomag a Bock Hotel Ermitage-ban 2 főre Szabadesés Szimulátor Dupla Csomag 2x3 perc 2 fő részére A bunker 2 fő 100 perc A Szerelem Varázsa Páros Day Spa Csomag Konzoljáték lehetőség Saját Moziban 3 órára Rómeó és Júlia kényeztetés Pároknak Páros borkóstoló, pincetúra és lovaskocsikázás a Monori Pincefaluban Ünnepi trakta - romantikus ebéd, vagy vacsora pároknak A Kávézás Exclusive Világa Pároknak Quad Túra Pároknak Domonyvölgyben 1 quad 2 fő 1 óra Vetélkedőszoba - Vidám csapatépítő játék 11-15 fő

Ajandek.hu, v.4.2.0 © Epicenter Market Limited © ajandek.hu minden jog fenntartva.
Belépés/Regisztráció
×