Elmúltál már 18 éves?
Elmúltál már 18 éves?
Keresés szűkítése
Nem:
Életkor:
Ár: 0 Ft-tól - 999999 Ft-ig


Márkák
Főoldal » Kultúra » Élményajándékok

Subaru Impreza WRX Rally autóvezetés vagy autóztatás KakucsRing 3 kör

Ár: 24 900 Ft
Termék leírás:

Az Élmény leírása
A rally versenyautók legendájával, egy Subaru Impreza WRX-szel tehet meg most pár kört a szerencsés kiválasztott. A résztvevő kap egy rövid elméleti bevezetést az autózásról, majd teljes biztonságban négy pontos övvel szerelt verseny üléseben, bukócső védelme alatt kezdheti a száguldást. Az pedig már csak rajta áll, hogy maga hajtja, vagy egy profi pilótára bízza a vezetést.

Időpont egyeztetés
A program időpontjának egyeztetése az élmény szolgáltató partnerével történik. A partner elérhetőségét a megvásárolt voucher tartalmazza. Érdemes a szolgáltatóval a felhasználás előtt legalább egy hónappal időpontot egyeztetni.

Fontos információk
A program előre meghatározott időpontokban kerül megrendezésre. A vezetéshez érvényes B kategóriás jogosítvány szükséges. Időpont foglalható áprilistól októberig.

Az Élmény időtartama
A program 10 perces melyből kb. 5-7 perc fog versenytempóban zajlani.

Létszám
A voucher 1 fő vezetését tartalmazza.

Javasolt öltözet
Az autóztatás speciális öltözetet nem igényel de minden esetben az évszaktól függetlenül szükséges a hosszú felső illetve a zárt cipő viselése.

Kísérők
A helyszín jellegét tekintve szívesen várjuk a rokonokat, barátokat. Számukra is biztosítva van a szórakozás még ha nem is vehetnek részt aktívan a programban.

Időjárási körülmények
A programot extrém időjárási körülmények között elhalasztjuk de természetesen lehetőséget biztosítunk egy másik időpont egyeztetésére.

Egyéb információk
Külön térítés ellenében lehetőség van belső kamerás felvétel rendelésére.

Subaru Impreza WRX Adatok
Típus: SUBARU IMPREZA WRX Rally Lóerő: 350 Nyomaték: 480 Nm Hajtás: 4x4 sper Gyorsulás: 4,3ms/100 km/ó Max sebesség: 240 km/ó

Ajandek.hu, v.4.2.0 © Epicenter Market Limited © ajandek.hu minden jog fenntartva.
Belépés/Regisztráció
×