Elmúltál már 18 éves?
Elmúltál már 18 éves?
Keresés szűkítése
Nem:
Életkor:
Ár: 0 Ft-tól - 999999 Ft-ig


Márkák
Főoldal » Kultúra » Élményajándékok

Ajándékcsomag Férfiaknak

Ár: 14 990 Ft
Termék leírás:

Az Élmény leírása
Ezt az ajándékcsomagot kifejezetten férfiak részére állította össze ajándékszakértőnk. A csomagban több mint 15 különböző program található, amiből egyet lehet választani. A legnépszerűbb férfiprogramok között van a Boeing 737 repülőgép szimulátor vezetés különleges helyzetekben, quad kalandtúra vadregényes tájon, éleslövészet profi lőtéren és instruktorral, siklóernyőzés Magyarország legszebb tájai felett, és az elektromos Ranger terepjárókkal oda is el lehet kalandozni, ahová másnak nem lehet bejutni. Azoknak a férfiaknak, akik inkább nyugodtabb programokra vágynak, ajánljuk a fotós túrát profi fotós társaságában. Bármelyik programra esik a választás, az élmény garantált. Valóra váltjuk az álmokat!

Fontos információk
Az ajándékcsomag érvényességi ideje a voucher felső részén szerepel, amely a vásárlástól számítva 12 hónap. Ez idő alatt kell választani egy élményt a csomagból és részt venni a programon. A voucher beváltásában ügyfélszolgálatunk segítséget nyújt. A kiválasztott élményen, az ajándékcsomag érvényességi idején belül, azaz egy éven belül lehet részt venni. A választható programok listája időnként változhat például az évszakok miatt. Illetve kerülhetnek fel új programok és szűnhetnek meg korábbi programok. Az ajándékcsomag beváltásakor az aktuális listából lehet választani, ami számos színes programot tartalmaz.

Élményajándék csomag felhasználása
Az élményajándék csomag beváltása egy alkalommal történhet és a csomagban található élmények közül egy program választható.

Választható programok
A Katamarán Világának Felfedezése Terepjáró túra a tiltott övezetbe 1 fő Pótkocsis teherautó vezetés és szimulátor 2X1 óra Budapesten 4 órás Vitorlás Tanfolyam a Balatonon Quad Kaland-túra Domonyvölgyben 1 óra 1 fő Élménylövészet - All In csomag 50 lövés Helikopter Szimulátor 60 perc Szabadesés Szimulátor 2x1,5 perc Fél napos Vadvizi Evezés a Salzán Szörf a Balatonon 2X2 órában Konzoljáték lehetőség Saját Moziban 1 órára Utazás egy hófehér amerikai limuzinnal 1 óra Belvárosi segway túra 2 óra Élménylövészet - 9 mm csomag 50 lövés Tereplovaglás Festői Környezetben (Kísérővel) Budapesti Fotóstúra 1 fő

Ajandek.hu, v.4.2.0 © Epicenter Market Limited © ajandek.hu minden jog fenntartva.
Belépés/Regisztráció
×