Elmúltál már 18 éves?
Elmúltál már 18 éves?
Keresés szűkítése
Nem:
Életkor:
Ár: 0 Ft-tól - 999999 Ft-ig


Márkák
Főoldal » Kultúra » Élményajándékok

Ajándékcsomag Férfiaknak

Ár: 14 990 Ft
Termék leírás:

Az Élmény leírása
Ezt az ajándékcsomagot kifejezetten férfiak részére állította össze ajándékszakértőnk. A csomagban 10 különböző program található, amiből egyet lehet választani. A legnépszerűbb férfiprogramok között van a Boeing 737 repülőgép szimulátor vezetés különleges helyzetekben, éleslövészet profi lőtéren és instruktorral. Bármelyik programra esik a választás, az élmény garantált. Valóra váltjuk az álmokat!

Fontos információk
Az ajándékcsomag érvényességi ideje a voucher felső részén szerepel, amely a vásárlástól számítva 12 hónap. Ez idő alatt kell választani egy élményt a csomagból és részt venni a programon. A voucher beváltásában ügyfélszolgálatunk segítséget nyújt. A kiválasztott élményen, az ajándékcsomag érvényességi idején belül, azaz egy éven belül lehet részt venni. A választható programok listája időnként változhat például az évszakok miatt. Illetve kerülhetnek fel új programok és szűnhetnek meg korábbi programok. Az ajándékcsomag beváltásakor az aktuális listából lehet választani, ami számos színes programot tartalmaz.

Élményajándék csomag felhasználása
Az élményajándék csomag beváltása egy alkalommal történhet és a csomagban található élmények közül egy program választható.

Választható programok
Pótkocsis teherautó vezetés és szimulátor 2X1 óra Budapesten Élménylövészet - All In csomag 50 lövés Helikopter Szimulátor 45 perc Szabadesés Szimulátor 2x1,5 perc Kanyoning túra Szlovéniában - 1 fő Élménylövészet - 9 mm csomag 50 lövés Tereplovaglás Festői Környezetben (Kísérővel) Airbus szimulátor 60 perc Láthatatlan Erdő-szabadulós játék 4 fő Under The Bridge - Boeing szimulátor 40 perc Offroad Segway Szivárvány túra a Mátrában Ranger csúcstámadás 1 fő Élménylövészet - Sarlósi Zsivány 26 lövés Fél napos Vadvízi evezés a Salzán Elektromos gokartozás Budapest belvárosában 5X7 perc

Ajandek.hu, v.4.2.0 © Epicenter Market Limited © ajandek.hu minden jog fenntartva.
Belépés/Regisztráció
×