Elmúltál már 18 éves?
Elmúltál már 18 éves?
Keresés szűkítése
Nem:
Életkor:
Ár: 0 Ft-tól - 999999 Ft-ig


Márkák
Főoldal » Kultúra » Élményajándékok

Élménylövészet - Tomb Raider csomag 90 lövés

Ár: 22 900 Ft
Termék leírás:

Az Élmény leírása
Magyarország egyik legexkluzívabban felszerelt lőterén van most lehetősége a szerencsésnek, hogy kipróbálhasson pár legendás kézifegyvert. Ebben a csomagban olyan fegyvereket próbálhat ki, amiket Angelina Jolie használt Lara Croft-ként a Tomb Raider filmekben. Ráadásul extra fegyverek is kerültek a csomagba, hogy még értékesebb legyen a fegyverarzenál. Természetesen a program alatt profi szakemberek lesznek a segítségére és be is mutatják a fegyverek helyes használatát. A csomag pontos tartalma: Beretta M 92 FS Inox, öntöltő maroklőfegyver, 8 lövés Glock 17, öntöltő maroklőfegyver, 8 lövés H&K USP, öntöltő maroklőfegyver, 8 lövés Sig-Sauer P 226, öntöltő maroklőfegyver, 8 lövés Jericho 941 FB, öntöltő maroklőfegyver, 8 lövés Remington 870 Express Tactical, sörétes puska, 5 lövés VHS K1S, félautomata gépkarabély, 10 lövés Walther/Colt M4, félautomata gépkarabély, 15 lövés Ruger SR 22, öntöltő maroklőfegyver, 20 lövés

Időpont egyeztetés
A program időpontjának egyeztetése az élmény szolgáltató partnerével történik. A partner elérhetőségét a megvásárolt voucher tartalmazza. Érdemes a szolgáltatóval a felhasználás előtt legalább egy hónappal időpontot egyeztetni.

Fontos információk
A programon csak 18 éven felüliek vehetnek részt!

Az Élmény időtartama
Az élmény a csomagban meghatározott utolsó lövésig tart.

Létszám
A csomag 1 fő élménylövészetét tartalmazza.

Javasolt öltözet
Javasoljuk a kényelmes, évszaknak megfelelő sportos ruházat viselését.

Kísérők
Annak érdekében, hogy ne csak a sportlövők, hanem az azokkal érkező családtagok, barátok is jól érezhessék magukat, bőséges programlehetőségeket kínálnak számukra.

Időjárási körülmények
A program elmaradhat extrém időjárási viszonyok miatt, mindez természetesen a résztvevő érdekében. Ebben az esetben lehetőséget biztosítanak egy másik időpont egyeztetésére.

Egyéb információk
A lőtér szerdától vasárnapig 9-17 óra között van nyitva!

A Lőtér Nyitvatartása:
Szerdától - Vasárnapig 08.00 – 18.00 óra között.

Ajandek.hu, v.4.2.0 © Epicenter Market Limited © ajandek.hu minden jog fenntartva.
Belépés/Regisztráció
×