Elmúltál már 18 éves?
Elmúltál már 18 éves?
Keresés szűkítése
Nem:
Életkor:
Ár: 0 Ft-tól - 999999 Ft-ig


Márkák
Főoldal » Kultúra » Élményajándékok

Ajándékcsomag Nőknek

Ár: 14 990 Ft
Termék leírás:

Az Élmény leírása
Ezt az ajándékcsomagot kifejezetten nők részére állította össze ajándékszakértőnk. A csomagban megtalálható programok közül egyet lehet választani. A kínálat színes, mint egy tarka virágcsokor. Ajánlunk relaxáló masszázst az oliva ősi erejével, a magnólia és lime aromaesszenciával végzett kezelést, mely a Toscan tájakat idéző hangulatot varázsol. Annak, aki inkább az aktív kikapcsolódást választja, ajánljuk a tereplovaglást, a szabadesés szimulátort. Valóra váltjuk az álmokat!

Fontos információk
Az ajándékcsomag érvényességi ideje a voucher felső részén szerepel, amely a vásárlástól számítva 12 hónap. Ez idő alatt kell választani egy élményt a csomagból és részt venni a programon. A voucher beváltásában ügyfélszolgálatunk segítséget nyújt. A kiválasztott élményen, az ajándékcsomag érvényességi idején belül, azaz egy éven belül lehet részt venni. A választható programok listája időnként változhat például az évszakok miatt. Illetve kerülhetnek fel új programok és szűnhetnek meg korábbi programok. Az ajándékcsomag beváltásakor az aktuális listából lehet választani, ami számos színes programot tartalmaz.

Élményajándék csomag felhasználása
Az élményajándék csomag beváltása egy alkalommal történhet és a csomagban található élmények közül egy program választható.

Választható programok
Olümposz Folyékony Aranya Szabadesés Szimulátor 2x1,5 perc Lime - Magnolia Aromaterápia Shirodhara - A Harmadik Szem Ébredése "Hamisítatlan Marokkó" - főzőkurzus 1 fő Tereplovaglás Festői Környezetben (Kísérővel) Aromaterápiás lazító svéd masszázs szaunával Offroad Segway Szivárvány túra a Mátrában Tereplovaglás a Mátrában - Pegazus túra 1 fő Cukormentesen is finomat! - sütőkurzus 1 fő Kutyaszánozás Kecskemét környékén - 10 km 1 fő Fél napos Vadvízi evezés a Salzán Hobby Barista Kurzus

Ajandek.hu, v.4.2.0 © Epicenter Market Limited © ajandek.hu minden jog fenntartva.
Belépés/Regisztráció
×