Elmúltál már 18 éves?
Elmúltál már 18 éves?
Keresés szűkítése
Nem:
Életkor:
Ár: 0 Ft-tól - 999999 Ft-ig


Márkák
Főoldal » Kultúra » Élményajándékok

Lamborghini Gallardo autóvezetés DRX Ring 3 kör

Ár: 54 900 Ft
Termék leírás:

Az Élmény leírása
A Lamborghini márka talán mindenkinek ismerősen hangzik. A Lamborghini Gallardo egy valódi műremek, amelyet a megajándékozott egy igazi versenypályán vezethet. A maximális 550 lóerőt kordában tartani nem kis feladat, így az élmény felejthetetlen pillanatokkal ajándékozza meg a résztvevőt. A kamerás felvételt az ár tartalmazza!

Időpont egyeztetés
A program időpontjának egyeztetése az élmény szolgáltató partnerével történik. A partner elérhetőségét a megvásárolt voucher tartalmazza. Érdemes a szolgáltatóval a felhasználás előtt legalább egy hónappal időpontot egyeztetni.

Fontos információk
A vezetéshez B kategóriás jogosítvány szükséges. A voucher felhasználható egy személy részére 2 kör autóvezetés, majd 1 körön keresztül történő utasautóztatás opcióban is. Ezt az igényt a szolgáltató partnernél történő időpont foglalásánál jelezni szükséges. Az autó vezetésére előre meghatározott napokon van lehetőség. Időpont foglalható áprilistól októberig.

Az Élmény időtartama
A résztvevő három kört vezet a két kilométer hosszúságú pályán.

Létszám
A program 1 fő vezetését tartalmazza.

Javasolt öltözet
Ajánlott a kényelmes, sportos évszaknak megfelelő öltözet. Az autózáshoz szükséges kiegészítők rendelkezésre állnak a helyszínen.

Kísérők
A helyszín jellegét tekintve szívesen várjuk a rokonokat, barátokat. Számukra is biztosítva van a szórakozás, még ha nem is vehetnek részt aktívan a programban.

Időjárási körülmények
Extrém időjárási körülmények között a program elmarad, de természetesen lehetőséget biztosítunk másik időpont egyeztetésére.

Egyéb információk
Műszaki adatok: Modell: LP 550-2 Maximális teljesítmény: 550 LE Maximális nyomaték: 540 Nm Motor: V10 Hengerűrtartalom/Lökettérfogat: 5204 cm3 Gyorsulás 0-100 km/óra: 3.9 mp Végsebesség: 320 km/h

A vezetésről
A DRX Ring a kiskunlacházi reptéren kialakított 2 km hosszú, nagysebességű versenypálya, gyors kanyarokkal, hosszú egyenessel. Biztonságos, nagy bukóterekkel rendelkezik. A vezetés során olyan versenypilóták navigálnak, mint például: Nagy Norbert a Zengő motorsport ETCC pilótája Tárnok Tamás négyszeres abszolút magyar rally bajnok Mohácsi Ákos több mint tízszeres magyar gyorsasági bajnok

Ajandek.hu, v.4.2.0 © Epicenter Market Limited © ajandek.hu minden jog fenntartva.
Belépés/Regisztráció
×