Elmúltál már 18 éves?
Elmúltál már 18 éves?
Keresés szűkítése
Nem:
Életkor:
Ár: 0 Ft-tól - 999999 Ft-ig


Márkák
Főoldal » Kultúra » Élményajándékok

Rejtélyes vacsora-Logikai Társasjáték,országszerte-1 fő

Ár: 5 990 Ft
Termék leírás:

Az Élmény leírása
Kedvelik a szabadulószobák izgalmát? Mit szólnának hozzá, ha most nem kijutniuk kellene, hanem egy háromfogásos vacsora közben nyomozniuk? Hangulatos légkört teremtünk, ahol csakis a környezetükben elhelyezett nyomok alapján tudják megoldani a rejtélyünket. Itt nem szerepet játszanak el, hanem az asztaltársaságukkal kell összedugniuk a fejüket, és figyelni a jeleket. A játékban kockadobás helyett, kreatív logikai feladatok helyes megfejtésével jutnak előrébb - melyek többnyire újabb fejtörőhöz vezetnek. A program Esztergomban, Budapesten, Debrecenben, Győrött, Székesfehérváron és Siófokon elérhető!

Időpont egyeztetés
A program időpontjának egyeztetése az élmény szolgáltató partnerével történik. A partner elérhetőségét a megvásárolt voucher tartalmazza. Érdemes a szolgáltatóval a felhasználás előtt legalább egy hónappal időpontot egyeztetni.

Fontos információk
Minden játékos élménye érdekében a programon való megjelenés korhű öltözékben.(Ennek hiányában elegáns, modern viseletben). Utcai ruhában a vacsorán nem lehet részt venni! Gluténmentes, laktózérzékeny, vegetáriánus, paleo vacsora igények megoldhatók, az ilyen jellegű igényt a foglaláskor kell megadni. A voucher tartalmazza a Rejtélyes Vacsora programot és a háromfogásos vacsorát. Az italfogyasztás önköltséges.

Az Élmény időtartama
A játék időtartama 2-2,5 óra.

Létszám
A voucher 1 fő részvételét tartalmazza. A játék 10-16 fős társaságban zajlik.

Időjárási körülmények
Az időjárás nem befolyásolja a programot.

Egyéb információk
Az italfogyasztást a helyszínen, az étteremmel kell rendezni.

Ajandek.hu, v.4.2.0 © Epicenter Market Limited © ajandek.hu minden jog fenntartva.
Belépés/Regisztráció
×