Az Élmény leírása
„Éljen az ifjú pár!” Általában így indul egy igazi esküvői buli. A hangulat fokozásához rögtön egy koccintós meglepetés nászajándékot javaslunk a Pálinkamúzeumban.
A program egy pálinkatörténeti előadással kezdődik. Pálinkás mesterük 4 gyümölcspálinkát kóstoltat pálinkakorcsolyákkal az ifjú párral. A túra végén meglepetésként a fiatal házasok 1 db esküvői pálinka címkét terveznek a múzeum címketervező programján. A címkét azonnal kinyomtatják és ajándékként adják át egy prémium minőségű kisüsti pálinka különlegességgel együtt. Az üvegre rögtön ráragasztják a frissen tervezett címkét és ezzel kész is a házasságról szóló örök emlék.
A pálinka túra után pedig a kellemes 4 csillagos wellness szállodában várja az ifjú párt egy varázslatos vacsora, s egy pihentető wellness, valamint éjszaka.
A szobában a fiatal házasokat egy meglepetés ajándék várja, melyet a Pálinkamúzeum ajánlásával állítottak össze.
Időpont egyeztetés
A program időpontjának egyeztetése az élmény szolgáltató partnerével történik. A partner elérhetőségét a megvásárolt voucher tartalmazza. Érdemes a szolgáltatóval a felhasználás előtt legalább egy hónappal időpontot egyeztetni.
Fontos információk
A programon való részvétel korhatára 18 év. A pálinka túra ára tartalmazza az egy éjszaka szállást a 4 csillagos wellness szállodában félpanziós ellátással, a pálinkásmester előadását, a pálinkakorcsolyákat, ásvány- és forrásvíz fogyasztását valamint a meglepetés ajándékot a szállodában és az ajándék pálinka és saját címke készítését.
A program kiemelt időszakban (ünnepi időszakok, állami ünnepek, hosszú hétvégék) nem vehető igénybe.
Az Élmény időtartama
A pálinka túra időtartama kb. 60 perc. Kezdési időpont: a szolgáltató által küldött visszaigazolásban megjelöltek szerint.
Létszám
A voucher 2 fő pálinka túráját tartalmazza
Időjárási körülmények
A programot az időjárás nem befolyásolja, mert a pálinka túra a Pálinkamúzeumban zajlik.
Egyéb információk
Ezen a programon megismerkedhet a pálinkafőzés történetével az etruszkoktól kezdve a Gall-féle főzőberendezésen át napjainkig és bepillanthat a tiltott pálinkafőzés trükkjeibe illetve megtudhatja az igazi visegrádi zugfőző titkokat.
A pálinkakóstoló
A kóstolót a lágyabb ízű almatermésűektől indul a karakteresebb csonthéjas gyümölcsökön át az igazán zamatos bogyós termésűekig.