Elmúltál már 18 éves?
Elmúltál már 18 éves?
Keresés szűkítése
Nem:
Életkor:
Ár: 0 Ft-tól - 999999 Ft-ig


Márkák
Főoldal » Kultúra » Élményajándékok

"Éljen az ifjú pár!" Pálinka Túra wellness szállással

Ár: 53 900 Ft
Termék leírás:

Az Élmény leírása
„Éljen az ifjú pár!” Általában így indul egy igazi esküvői buli. A hangulat fokozásához rögtön egy koccintós meglepetés nászajándékot javaslunk a Pálinkamúzeumban. A program egy pálinkatörténeti előadással kezdődik. Pálinkás mesterük 4 gyümölcspálinkát kóstoltat pálinkakorcsolyákkal az ifjú párral. A túra végén meglepetésként a fiatal házasok 1 db esküvői pálinka címkét terveznek a múzeum címketervező programján. A címkét azonnal kinyomtatják és ajándékként adják át egy prémium minőségű kisüsti pálinka különlegességgel együtt. Az üvegre rögtön ráragasztják a frissen tervezett címkét és ezzel kész is a házasságról szóló örök emlék. A pálinka túra után pedig a kellemes 4 csillagos wellness szállodában várja az ifjú párt egy varázslatos vacsora, s egy pihentető wellness, valamint éjszaka. A szobában a fiatal házasokat egy meglepetés ajándék várja, melyet a Pálinkamúzeum ajánlásával állítottak össze.

Időpont egyeztetés
A program időpontjának egyeztetése az élmény szolgáltató partnerével történik. A partner elérhetőségét a megvásárolt voucher tartalmazza. Érdemes a szolgáltatóval a felhasználás előtt legalább egy hónappal időpontot egyeztetni.

Fontos információk
A programon való részvétel korhatára 18 év. A pálinka túra ára tartalmazza az egy éjszaka szállást a 4 csillagos wellness szállodában félpanziós ellátással, a pálinkásmester előadását, a pálinkakorcsolyákat, ásvány- és forrásvíz fogyasztását valamint a meglepetés ajándékot a szállodában és az ajándék pálinka és saját címke készítését. A program kiemelt időszakban (ünnepi időszakok, állami ünnepek, hosszú hétvégék) nem vehető igénybe.

Az Élmény időtartama
A pálinka túra időtartama kb. 60 perc. Kezdési időpont: a szolgáltató által küldött visszaigazolásban megjelöltek szerint.

Létszám
A voucher 2 fő pálinka túráját tartalmazza

Időjárási körülmények
A programot az időjárás nem befolyásolja, mert a pálinka túra a Pálinkamúzeumban zajlik.

Egyéb információk
Ezen a programon megismerkedhet a pálinkafőzés történetével az etruszkoktól kezdve a Gall-féle főzőberendezésen át napjainkig és bepillanthat a tiltott pálinkafőzés trükkjeibe illetve megtudhatja az igazi visegrádi zugfőző titkokat.

A pálinkakóstoló
A kóstolót a lágyabb ízű almatermésűektől indul a karakteresebb csonthéjas gyümölcsökön át az igazán zamatos bogyós termésűekig.

Ajandek.hu, v.4.2.0 © Epicenter Market Limited © ajandek.hu minden jog fenntartva.
Belépés/Regisztráció
×