Élményajándékok - "Sajttorta Imádók" - Sütőkurzus 1 fő - Ajandek.hu
Elmúltál már 18 éves?
Elmúltál már 18 éves?
Keresés szűkítése
Nem:
Életkor:
Ár: 0 Ft-tól - 999999 Ft-ig


Márkák
Főoldal » Kultúra » Élményajándékok

"Sajttorta Imádók" - Sütőkurzus 1 fő

Ár: 12 900 Ft
Termék leírás:

Az Élmény leírása
Sütni vagy nem sütni? Nálunk ez nem kérdés, hiszen a sajttorta imádók klubjában elkészítjük ennek a tortának mind két változatát. Már a neve is furcsaságot hordoz magában. Mi köze lehet a sajtnak egy desszerthez? Aki kóstolta már, az többé nem kérdezni, hanem csinálni akarja! Mitől válik tökéletesen szeletelhetővé és hogyan nem morzsálódik az alap? A kiváló állag elkészítése még egy gyakorlott cukrásznak is kihívást jelent. Milyen öntettel tálaljuk és milyen ízesítések léteznek? Mind ezt megtudhatjuk és sütés közben megismerkedünk a méltán híres New Yourk sajttorta történetével is. A sütés otthon is folytatódhat, hiszen az elsajátított technikákkal kedvedre kombinálhatja a különleges pite töltelékeket és díszítéseket akár csak Angliában!

Időpont egyeztetés
A program időpontjának egyeztetése az élmény szolgáltató partnerével történik. A partner elérhetőségét a megvásárolt voucher tartalmazza. Érdemes a szolgáltatóval a felhasználás előtt legalább egy hónappal időpontot egyeztetni.

Fontos információk
A desszert menü amit a kurzuson elkészítenek: - Erdei gyümölcsös sajttorta - Csokoládés mogyoróhabos sajttorta Minden résztvevő ajándék cukrász sapkát kap, és egy elektronikus fotóalbumot, mely az Önről készült legjobb pillanatokat örökíti meg.

Az Élmény időtartama
A program időtartama 4 óra.

Létszám
A voucher 1 fő részvételét tartalmazza. A program maximum 6 fős csoportokban zajlik, a kurzusok 4 fő esetén indulnak.

Javasolt öltözet
Kényelmes utcai viselet javasolt.

Időjárási körülmények
Az időjárás nem befolyásolja a programot, mivel az beltéren zajlik!

Egyéb információk
- A program során elkészített desszerteket elviheti magával vagy helyben elfogyaszthatja. - A mennyiben szeretne családtagjai előtt büszkélkedni és otthon elfogyasztani finomságait, kérjük vigyen magával dobozt. - Ön kezdő? Semmi probléma, hiszen ez együtt töltött idő alatt ellátjuk a szükséges elméleti alaptudással, melyet rögtön gyakorlatban is bevethet!

Mit biztosít a sütőkurzus?
- a sütéshez szükséges minden alapanyagot és eszközt - korlátlan ásványvíz és üdítő fogyasztást a program egész időtartama alatt - az elkészített desszertek receptgyűjteményét, melynek segítségével otthon újra és újra átélheti a sikert szakmai titkokat és házi praktikákat - és persze egy jó nagy adag jókedvet

Ajandek.hu, v.4.2.0 © Epicenter Market Limited © ajandek.hu minden jog fenntartva.
Belépés/Regisztráció
×