Elmúltál már 18 éves?
Elmúltál már 18 éves?
Keresés szűkítése
Nem:
Életkor:
Ár: 0 Ft-tól - 999999 Ft-ig


Márkák
Főoldal » Kultúra » Élményajándékok

Formula Renault 2.0 autóvezetés KakucsRing 5 kör

Ár: 33 900 Ft
Termék leírás:

Az Élmény leírása
A szerencsés résztvevő, aki ezt a Formula Renault autót teszteli felejthetetlen élménnyel gazdagodik. Magyarországon elérhető formula autók közül a legerősebb modell, ettől magasabb kategória már kevés van a Forma 1-es autók kategóriájáig. Profi csapat felügyel a biztonságra, a vezetés alatt végig összeköttetésben van a csapattal, a bukósisakban elhelyezett mikrofon segítségével. Mielőtt belül az autóba, részt vesz egy oktatáson, ahol felkészítik a várható szituációkra, valamint a vezetés során is folyamatos instrukciókkal tanácsokkal látják el, hogy az élmény a lehető legjobb és legemlékezetesebb legyen. Az autó gyorsulása 0-100/óra: 3,5 másodperc!

Időpont egyeztetés
A program időpontjának egyeztetése az élmény szolgáltató partnerével történik. A partner elérhetőségét a megvásárolt voucher tartalmazza. Érdemes a szolgáltatóval a felhasználás előtt legalább egy hónappal időpontot egyeztetni.

Fontos információk
A vezetéshez min. B kategóriás jogosítvány szükséges. A programon max. 200 cm magas, és max. 120 kg-os személyek vehetnek részt. Időpont foglalható áprilistól októberig. A program előre meghatározott napokon kerül megrendezésre.

Az Élmény időtartama
A program 12 perces, melyből kb: 7 perc fog versenytempóban zajlani.

Létszám
A voucher 1 fő vezetését tartalmazza.

Javasolt öltözet
Az autóztatás speciális öltözetet nem igényel, de minden esetben az évszaktól függetlenül szükséges a hosszú felső, illetve a zárt cipő viselése. A programon résztvevők számára bukósisakot és tűzálló maszkot biztosítanak.

Kísérők
A helyszín jellegét tekintve szívesen várjuk a rokonokat, barátokat. Számukra is biztosítva van a szórakozás, még ha nem is vehetnek részt aktívan a programban.

Időjárási körülmények
Mivel a versenyautó nyitott karosszériás, az élményvezetés kizárólag áprilistól októberig érhető el, csapadék esetén a program elhalasztásra kerül.

Az autó technikai adatai
- 6 sebességű szekvenciális váltó - Monocoque carbon - nyitott karosszéria - 6 pontos biztonsági öv - 2000 cm3 - 210 LE - 400 kg

Ajandek.hu, v.4.2.0 © Epicenter Market Limited © ajandek.hu minden jog fenntartva.
Belépés/Regisztráció
×