Elmúltál már 18 éves?
Elmúltál már 18 éves?
Keresés szűkítése
Nem:
Életkor:
Ár: 0 Ft-tól - 999999 Ft-ig


Márkák
Főoldal » Kultúra » Élményajándékok

"Irány Latin-Amerika!" - főzőkurzus 1 fő

Ár: 14 900 Ft
Termék leírás:

Az Élmény leírása
Latin-Amerika minden ember számára vonzó, különleges világ, legyen szó a térség kultúrájáról, történelméről vagy gasztronómiájáról. Utóbbit egyre többen szeretnék részletesebben is megismerni, ugyanis a latin-amerikai ízvilág különleges szegmense a konyhaművészetnek. Ha rajong a különleges ízekért és kedveli a forró ritmusokat, látogasson el latin-amerikai főzőestünkre! A kurzuson megismerkedhet a jellegzetes latin-amerikai ízekkel, a tradicionális ételek elkészítési technikáival, felejthetetlen élményt biztosít a vendégek számára! Egy távoli földrész gasztronómiája és kultúrája egy európai ember számára rendkívül egzotikus, így biztos lehet benne, hogy rengeteg új információval gazdagíthatja gasztronómiai tudását! Ismerjen meg különleges, extrém latin-amerikai fogásokat, hogy lenyűgözhesse vacsoravendégeit! Várjuk szeretettel!

Időpont egyeztetés
A program időpontjának egyeztetése az élmény szolgáltató partnerével történik. A partner elérhetőségét a megvásárolt voucher tartalmazza. Érdemes a szolgáltatóval a felhasználás előtt legalább egy hónappal időpontot egyeztetni.

Fontos információk
A menü amit a kurzuson elkészítenek: - Mangó salsa és azték guacamole - Kubai csirke fricasse, spanyol rizs köret - Jamaikai banánfánk - Cainpirinha koktél Minden résztvevő ajándék cookta sapkát kap.

Az Élmény időtartama
A program időtartama 4 óra.

Létszám
A voucher 1 fő részvételét tartalmazza. A program maximum 6 fős csoportokban zajlik, a kurzusok 4 fő esetén indulnak.

Javasolt öltözet
Kényelmes utcai viselet javasolt.

Időjárási körülmények
Az időjárás nem befolyásolja a programot, mivel az beltéren zajlik!

Egyéb információk
- A program során elkészített ételeket elviheti magával vagy helyben elfogyaszthatja. - A mennyiben szeretne családtagjai előtt büszkélkedni és otthon elfogyasztani finomságait, kérjük vigyen magával dobozt. - Ön kezdő? Semmi probléma, hiszen ez együtt töltött idő alatt ellátjuk a szükséges elméleti alaptudással, melyet rögtön gyakorlatban is bevethet!

Mit tartalmaz a főzőkurzus?
- a főzéshez szükséges minden alapanyagot és eszközt - korlátlan ásványvíz és üdítő fogyasztást a program egész időtartama alatt - az elkészített desszertek receptgyűjteményét, melynek segítségével otthon újra és újra átélheti a sikert szakmai titkokat és házi praktikákat - és persze egy jó nagy adag jókedvet

Ajandek.hu, v.4.2.0 © Epicenter Market Limited © ajandek.hu minden jog fenntartva.
Belépés/Regisztráció
×