Elmúltál már 18 éves?
Elmúltál már 18 éves?
Keresés szűkítése
Nem:
Életkor:
Ár: 0 Ft-tól - 999999 Ft-ig


Márkák
Főoldal » Kultúra » Élményajándékok

"ICAROS" a repülés igazi élménye-VR szimulátor 1-4 fő 1 óra

Ár: 11 990 Ft
Termék leírás:

Az Élmény leírása
Fedezze fel a repülés igazi élményét egy komplett VR-szimulátor rendszer segítségével. Itt nem csak a 3D élményt biztosító VR szemüveg lesz önön, hanem egy minden irányban teljesen dinamikusan, a saját testsúlyával irányítható gépben fog repülő pozícióban elhelyezkedni. A szélgépnek köszönhetően a levegő áramlását is érzékelni fogja a repülés közben. Teste mozgatásával és a kezénél lévő kontrollerrel irányítja a repülését. Vadásszon a drónokra, repüljön a helyek között, vagy vegyen részt a tengeralattjárós küldetésben. Öné a döntés, mely élményt próbálja ki! Fedezze fel ICAROS-t, a VR repülés legújabb és legfejlettebb dimenzióját!

Időpont egyeztetés
A program időpontjának egyeztetése az élmény szolgáltató partnerével történik. A partner elérhetőségét a megvásárolt voucher tartalmazza. Érdemes a szolgáltatóval a felhasználás előtt legalább egy hónappal időpontot egyeztetni.

Fontos információk
A programon kizárólag 12 éves kor felett lehet részt venni. Az ICAROS használata saját izommunkából történik Súlyhatár: 110 kg Minimum magasság: 160 cm, maximum: 200 cm

Az Élmény időtartama
A program 1 órás.

Létszám
A voucher maximum 4 fő élményét tartalmazza.

Javasolt öltözet
A program edzőteremben kerül lebonyolításra, utcai cipőben a terem nem látogatható. Váltócipő nem kötelező, papucsot biztosítanak.

Időjárási körülmények
Az időjárás nem befolyásolja a programot, mivel az beltérben zajlik.

Ajandek.hu, v.4.2.0 © Epicenter Market Limited © ajandek.hu minden jog fenntartva.
Belépés/Regisztráció
×