Elmúltál már 18 éves?
Elmúltál már 18 éves?
Keresés szűkítése
Nem:
Életkor:
Ár: 0 Ft-tól - 999999 Ft-ig


Márkák
Főoldal » Kultúra » Élményajándékok

Fél napos rafting a Sočán - 1 fő

Ár: 13 900 Ft
Termék leírás:

Az Élmény leírása
Természet, kristálytiszta víz, fehér sziklák, habzó hullámok, adrenalin? Alighanem a raftingról beszélünk a Sočán. A Smaragd folyó különböző nehézségű részei felejthetetlen élményt kínálnak valamennyi generációnak: kisgyermekes családok és adrenalinéhes kalandorok is megtalálják a számukra megfelelő szakaszt. Az egyszerű bemelegítő szakaszok után egyre hosszabb és nehezebb zúgókon kelünk át. Minden hajót tapasztalt túravezető irányít, de a technikás akadályok leküzdése igazi csapatmunka, minden résztvevő lapáthúzására szükség van. A túra nem csak az evezésről szól, hanem arról, hogy jól érezzük magunkat együtt, egy csodálatos környezetben. Menet közeben fogunk úszni, csúszdázni és lesz lehetőségünk akár 6 méter magasról is a vízbe ugrani.

Időpont egyeztetés
A program időpontjának egyeztetése az élmény szolgáltató partnerével történik. A partner elérhetőségét a megvásárolt voucher tartalmazza. Érdemes a szolgáltatóval a felhasználás előtt legalább egy hónappal időpontot egyeztetni.

Fontos információk
A Sočán a vadvízi evezés szezonja március közepétől október végéig tart. Téli időszakban a program szünetel. Fontos az úszni tudás, viszont mivel vannak egyszerűbb szakaszok is, gyermekek és idősebbek is részt vehetnek a programon.

Az Élmény időtartama
A program 2,5-3 órás.

Létszám
A program vouchere 1 fő élményét biztosítja.

Javasolt öltözet
A programhoz a teljes felszerelést a szolgáltató biztosítja: hajót, lapátot, neoprén ruhát és cipőt, sisakot valamint a mentőmellényt. A vendégek részéről csupán fürdőruhára, törölközőre és egy nagy adag jó kedvre van szükség.

Időjárási körülmények
A rafting azon kevés kinti programok egyike, amit az időjárás nem befolyásol. Napos és esős időben is egyaránt élvezetes. Számunkra az eső nem más, mint folyékony napsütés.

Egyéb információk
Gyönyörű a környezet, aki nem akar a vízre menni, annak lehetősége van sétálni egyet a folyóparton amíg a többiek eveznek.

Ajandek.hu, v.4.2.0 © Epicenter Market Limited © ajandek.hu minden jog fenntartva.
Belépés/Regisztráció
×