Elmúltál már 18 éves?
Elmúltál már 18 éves?
Keresés szűkítése
Nem:
Életkor:
Ár: 0 Ft-tól - 999999 Ft-ig


Márkák
Főoldal » Kultúra » Élményajándékok

"Szárnyalj a víz felett!" 10 perc Hoverboard + 10 perc Flyboard

Ár: 31 990 Ft
Termék leírás:

Az Élmény leírása
Ezen a vizes programon egy óriási adrenalinemelő élményben lesz része! A program első részében a résztvevő ezt az extrém vízi sporteszközt, egy vízen vagy víz felett, vízsugár hajtással lebegő, suhanó vízi deszkát (Hoverboard) próbálhatja ki. Mozgatását 10 méteres csövön keresztül rácsatlakoztatott, jet-ski meghajtási vízsugara biztosítja tolóerő formájában, dinamikus, de mégis a felhasználója által, gázkar segítségével teljesen szabályozható módon. Víz felett pár méterrel lebegő, sikló mozgást tesz lehetővé használójának. Irányítása, használata percek alatt elsajátítható, megtanulható, kortól és nemtől függetlenül. A program második részében a Flyboard szerkezetét egy jetski motorjához csatlakoztatják 18 méter hosszú tömlővel. Ennek a sugárhajtóműve biztosítja a vízellátást, amivel a repülő deszka - Flyboard - a levegőben marad, maximum 10 méter magasságban. A talpra csatolt deszkán két vízsugár biztosítja a tolóerőt, a kézben pedig a két kisebb vízsugár segíti a koordinációt a tanulási szakaszban, mint pl: a síbot. Amikor már magabiztosan irányítják a Flyboardot, ez a kézi egység elhagyható. Bátran kijelenthető, hogy mindenki képes alap szinten használni, és pár perc alatt kiemelkedni a vízből.

Időpont egyeztetés
A program időpontjának egyeztetése az élmény szolgáltató partnerével történik. A partner elérhetőségét a megvásárolt voucher tartalmazza. Érdemes a szolgáltatóval a felhasználás előtt legalább egy hónappal időpontot egyeztetni.

Fontos információk
Kiskorúak esetén szülői beleegyező nyilatkozat szükséges a Hoverboard használatához.

Az Élmény időtartama
A program összesen 20 perces.

Létszám
A voucher 1 fő programját tartalmazza.

Javasolt öltözet
Strandöltözetet a résztvevőnek kell magával vinnie, de minden más szükséges felszerelés biztosítva van a programhoz.

Időjárási körülmények
Az élményt esős, hideg időjárási viszonyok mellett elhalasztjuk, ebben az esetben lehetőséget biztosítunk egy másik alkalommal új időpont lefoglalására.

Egyéb információk
A Hoverboard használata az izomzatra erősen megterhelő, ezért a sérülések elkerülése végett, ajánlatos a használat előtt bemelegíteni, nyújtani.

Ajandek.hu, v.4.2.0 © Epicenter Market Limited © ajandek.hu minden jog fenntartva.
Belépés/Regisztráció
×