Elmúltál már 18 éves?
Elmúltál már 18 éves?
Keresés szűkítése
Nem:
Életkor:
Ár: 0 Ft-tól - 999999 Ft-ig


Márkák
Főoldal » Kultúra » Élményajándékok

Keresztapa - szabadulós játék 2 fő

Ár: 6 580 Ft
Termék leírás:

Az Élmény leírása
Egy másik család tagjaiként egy ideje már beépültek a legnagyobb olasz-amerikai maffia tagjai közé, hogy lebuktassák a vezért, akit csak úgy emlegetnek: Don D'oro. A neve annyit jelent: Arany Don, amit az arany pisztolyáról kapott. A maffiavezér a legnagyobb titokban tartja igazi nevét és a fegyverét, melyről csak a leghűségesebb követői tudnak. Kaptak egy fülest, miszerint valaki látta a bárjában egy furcsa titkos ajtón bemenni. Az alvilági tárgyalásait mindig itt tartja, nemsokára megérkeznek vendégei a következőre, hiszen már a személyzet sincs itt! 60 percük van megtalálni a titkos átjárót és elhozni bármilyen bizonyítékot a személyazonosságáról! Ha szerencséjük van, még az ikonikus fegyverét is megtalálják! Sikeres küldetés esetén a családjuk veheti át az uralmat a város felett!

Időpont egyeztetés
A program időpontjának egyeztetése az élmény szolgáltató partnerével történik. A partner elérhetőségét a megvásárolt voucher tartalmazza. Érdemes a szolgáltatóval a felhasználás előtt legalább egy hónappal időpontot egyeztetni.

Fontos információk
A korhatár 12 év!

Az Élmény időtartama
A kijutás 60 percre limitált.

Létszám
A program vouchere 2 fő felejthetetlen élményét biztosítja.

Egyéb információk
Harmadik generációs szabadulószoba, ahol a legendás maffia hangulatot vegyítettük a modern technikával, azaz a játékelemek inkább izgalmas és furfangos elektronikára, mintsem kulcsos zárakra és lakatokra épülnek!

Ajandek.hu, v.4.2.0 © Epicenter Market Limited © ajandek.hu minden jog fenntartva.
Belépés/Regisztráció
×