Elmúltál már 18 éves?
Elmúltál már 18 éves?
Keresés szűkítése
Nem:
Életkor:
Ár: 0 Ft-tól - 999999 Ft-ig


Márkák
Főoldal » Kultúra » Élményajándékok

Ford Mustang GT 2016 "Eleanor" autóvezetés KakucsRing 10 kör

Ár: 59 900 Ft
Termék leírás:

Az Élmény leírása
Az autók szerelmese? Szeretne betekinteni a sportkocsik világába? Rajong az akciófilmekért? Itt a remek alkalom, hogy vezesse a filmtörténet egyik legismertebb autóját, a Ford Mustang "Eleanor" kultikus modelljét. Honnan is lehet ismerős ez a név? A 2000-ben újraforgatott Tolvajtempó c. filmben az "Elenanor" egy régebbi modellje volt látható. Élje át a vezetés örömét egy igazi technikás versenypályán, a több mint 1 kilométer hosszúságú KakucsRingen! A program alatt az autóban egy instruktor lesz a segítségére abban, hogy a vezetés garantáltan emlékezetes maradjon.

Időpont egyeztetés
A program időpontjának egyeztetése az élmény szolgáltató partnerével történik. A partner elérhetőségét a megvásárolt voucher tartalmazza. Érdemes a szolgáltatóval a felhasználás előtt legalább egy hónappal időpontot egyeztetni.

Fontos információk
A program előre meghatározott időpontokban kerül megrendezésre. A vezetéshez érvényes B kategóriás jogosítvány szükséges.

Az Élmény időtartama
A program kb. 20 perces, melyből az autózás kb. 10-12 perc.

Létszám
A voucher 1 fő élményautózását tartalmazza.

Javasolt öltözet
Az autóztatás speciális öltözetet nem igényel, de minden esetben az évszaktól függetlenül szükséges a hosszú felső illetve a zárt cipő viselése.

Kísérők
A helyszín jellegét tekintve szívesen várjuk a rokonokat, barátokat.

Időjárási körülmények
A programot extrém időjárási körülmények között elhalasztjuk, de természetesen ebben az esetben lehetőséget biztosítunk egy másik időpont egyeztetésére.

Egyéb információk
Külön térítés ellenében a helyszínen lehetőség van belső kamerás felvétel rendelésére.

Műszaki adatok
- V8-as motor - 500 LE - 600 Nm nyomaték - Hátsó kerék hajtás - 6 sebességű manuális váltó - Menetstabilizátor, kipörgésgátló

Ajandek.hu, v.4.2.0 © Epicenter Market Limited © ajandek.hu minden jog fenntartva.
Belépés/Regisztráció
×