Elmúltál már 18 éves?
Elmúltál már 18 éves?
Keresés szűkítése
Nem:
Életkor:
Ár: 0 Ft-tól - 999999 Ft-ig


Márkák
Főoldal » Kultúra » Élményajándékok

Repülőgép Szimulátor Boeing 737 2 óra

Ár: 21 900 Ft
Termék leírás:

Az Élmény leírása
A pilótánk segítségével élheti át az élményt, aki röviden ismerteti a repülőgép kezelő szerveit, segít a repülés végrehajtásában, de a repülőgép irányítását, a le- és felszállást a látogató hajtja végre. A világ bármely részéről biztosítani tudjuk a felszállást és a landolást, tudunk ajánlani népszerű repülőtereket, útvonalakat is. Választhat, hogy élmény-, vagy útvonalrepülést kíván végrehajtani.

Időpont egyeztetés
A program időpontjának egyeztetése az élmény szolgáltató partnerével történik. A partner elérhetőségét a megvásárolt voucher tartalmazza. Érdemes a szolgáltatóval a felhasználás előtt legalább egy hónappal időpontot egyeztetni.

Fontos információk
A szimulátorral történő repüléshez repülési tapasztalat nem szükséges. Áraink nem személyre, hanem a repülőgép igénybevételének időtartamára vonatkoznak.

Az Élmény időtartama
A repülés 2 órás.

Létszám
A voucher 1 fő vezetését tartalmazza.

Kísérők
Kísérőket szívesen látunk a programon. A pilótafülkében a résztvevőn és a pilótán kívül még 4 vendég tartózkodhat, akik ugyanúgy részesei lesznek a virtuális repülésnek.

Időjárási körülmények
Az időjárás nem befolyásolja a programot.

Egyéb információk
Lehetőség van különböző napszakokban, illetve különböző időjárási körülmények között végrehajtani a repülést.

A Boeing 737
1967-óta gyártja a Boeing Commercial Airplanes. A több mint ötezer legyártott repülőgépből mintegy négyezer ma is repül 541 üzemeltetőnél.

Ajandek.hu, v.4.2.0 © Epicenter Market Limited © ajandek.hu minden jog fenntartva.
Belépés/Regisztráció
×