Elmúltál már 18 éves?
Elmúltál már 18 éves?
Keresés szűkítése
Nem:
Életkor:
Ár: 0 Ft-tól - 999999 Ft-ig


Márkák
Főoldal » Kultúra » Élményajándékok

Quadozás az Élmény Parkban Technikás Tereppályán 30 perc

Ár: 7 990 Ft
Termék leírás:

Az Élmény leírása
A bemelegítő oktatás egy technikai terepen zajlik döntőkanyarokkal, szlalommal, libikókával és minden olyan elemmel ellátva, a második pálya pedig egy technikás pálya épített ugratókkal, dombokkal.

Időpont egyeztetés
A program időpontjának egyeztetése az élmény szolgáltató partnerével történik. A partner elérhetőségét a megvásárolt voucher tartalmazza. Érdemes a szolgáltatóval a felhasználás előtt legalább egy hónappal időpontot egyeztetni.

Fontos információk
A megvásárolt program vouchere tartalmazza a partner elérhetőségeit.

Az Élmény időtartama
Az aktív program 30 perces.

Létszám
A voucher 1 fő quadozását tartalmazza.

Javasolt öltözet
Javasoljuk, hogy a résztvevő olyan ruhát vegyen fel, amit nem sajnál összekoszolni, mivel a quadozás során sár csapódhat fel. Tanácsos a hazaútra váltóruhát is hozni. Minden időben hosszú nadrágot és zárt cipőt kell viselni. Télen javasolt a meleg öltözet és a csizma viselete.

Kísérők
Az élmény off-road jellege miatt nehézkes a rokonok, barátok számára az élmény végig követése, persze minden vendéget szívesen látunk, az indulásnál és a célállomáson.

Időjárási körülmények
Az időjárás nem zavarja ezt az élményt. Szárazon, vizes terepen és hóban is élvezetes a quad vezetése. Terepjáró képességén nem fog ki az időjárás.

Egyéb információk
Profi oktatók állnak rendelkezésre, hogy a legmagabiztosabban sajátíthassuk el a quadozás csínját-bínját.

Néhány információ a Quadról
Régen a quadokat a farmerek használták birtokaikon. A quad őse az ATV volt, amely 3 kerékkel rendelkezett, és Trike-nak hívták.(All Terrain Vehicle = jármű minden terepre).

Ajandek.hu, v.4.2.0 © Epicenter Market Limited © ajandek.hu minden jog fenntartva.
Belépés/Regisztráció
×