Elmúltál már 18 éves?
Elmúltál már 18 éves?
Keresés szűkítése
Nem:
Életkor:
Ár: 0 Ft-tól - 999999 Ft-ig


Márkák
Főoldal » Kultúra » Élményajándékok

Vacsora a sötétben pároknak

Ár: 9 990 Ft
Termék leírás:

Az Élmény leírása
Fogyasszon el a párjával egy vacsorát, nem minden napi környezetben! Kóstolják meg különleges gourmet hidegtálas vacsoránkat, mely után mind a tíz ujjukat megnyalják. Bizonyosan nem lesz könnyű kitalálni, hogy az adott pillanatban milyen ételt is fogyasztanak, viszont annál érdekesebb. Kezdésnek egy falatozós, ínycsiklandozó hidegtál, tökéletes választás lesz az Önök számára. Éljék át az élményt, amikor egy érzékszervüket nem használhatják. A helyszínen teljes sötétség lesz, nem fog beszűrődni semmi fény, a felszolgálók éjjellátó készülékekkel ügyelnek a vendégekre.

Időpont egyeztetés
A program időpontjának egyeztetése az élmény szolgáltató partnerével történik. A partner elérhetőségét a megvásárolt voucher tartalmazza. Érdemes a szolgáltatóval a felhasználás előtt legalább egy hónappal időpontot egyeztetni.

Fontos információk
A vacsora ára tartalmaz két szabadon választott pohár bort, sört, vagy alkoholmentes üdítőt.

Az Élmény időtartama
Az élmény időtartama 60 perc.

Létszám
A voucher 2 fő résztvételét tartalmazza.

Javasolt öltözet
Kényelmes, utcai viselet javasolt.

Időjárási körülmények
A program beltéren zajlik, az időjárás nem befolyásolja azt.

Egyéb információk
A többi érzékszerve felerősödése mellett, próbálja ki milyen lehet elfogyasztani egy ételt, vagy meginni egy korsó sört teljes sötétségben! Beszélgetni a mellette ülőkkel úgy, hogy semmi másra nem figyel, csak rájuk és a hangjukra.

Rövidital választék
A bár töménytelen mennyiségű röviditalt vonultat fel. Az itallapon megtalálható 10 féle vodka, 5 féle gin, vermutok, Márkházi pálinkák és likőrök, ami pedig különösen nagy erőt képvisel, az a 22 féle minőségi rum.

Ajandek.hu, v.4.2.0 © Epicenter Market Limited © ajandek.hu minden jog fenntartva.
Belépés/Regisztráció
×