Elmúltál már 18 éves?
Elmúltál már 18 éves?
Keresés szűkítése
Nem:
Életkor:
Ár: 0 Ft-tól - 999999 Ft-ig


Márkák
Főoldal » Kultúra » Élményajándékok

Gokartozás a Hungaroring gokartpályáján 1 fő részére 3X8 perc

Ár: 6 990 Ft
Termék leírás:

Az Élmény leírása
A Hungaroring Motorizációs Központ területén belül, a Formula 1-es Versenypálya közepén, exkluzív környezetben található ez a teljesen megújult és megszépült gokartpálya. A szerencsés résztvevő most három, egyenként 8 perces futamon vehet részt, ráadásul egy eredeti Hungaroring nyakbaakasztót is kap ajándékba. A köridőket a résztvevők futam közben a pályán kihelyezett LED kijelzőn követhetik, melyekről a program végén nyomtatott összesítést kapnak.

Időpont egyeztetés
A program időpontjának egyeztetése az élmény szolgáltató partnerével történik. A partner elérhetőségét a megvásárolt voucher tartalmazza. Érdemes a szolgáltatóval a felhasználás előtt legalább egy hónappal időpontot egyeztetni.

Fontos információk
Az ár tartalmazza: 3x8 perc gokartozást 1 fő részére és egy eredeti Hungaroring nyakba akasztót. A gokartok használatához minimum 150 cm magasság elérése szükséges.

Az Élmény időtartama
A gokartozás 3X8 percet vesz igénybe.

Létszám
A voucher 1 fő gokartozását tartalmazza.

Javasolt öltözet
Az 513 méter hosszú pálya szabadtéren található, ezért az érkező vendégek számára fontos a kényelmes, alkalomnak megfelelő ruházat. A résztvevők számára a program idejére higiéniai maszkot és bukósisakot biztosítanak, így minden adott egy kellemes gokartozáshoz.

Kísérők
Hatalmas napernyős teraszt és lounge részleget is kialakítottak, ahol egy frissítő üdítő vagy kávé mellett nyugodtan szurkolhatnak a kísérők az éppen versenyzőknek. Az időeredmények és a verseny állása eközben az LCD monitoron keresztül folyamatosan követhetőek.

Időjárási körülmények
Az időjárás befolyásolhatja a programot, rossz idő estén új időpontot biztosítanak.

Egyéb információk
A pályán a vendégek számára digitális időmérő rendszerrel felszerelt, a jelenleg legmodernebb 270 köbcentis SODI GT4 típusú gokart biztosított, állítható ülésekkel és pedálokkal. A köridőket a résztvevők futam közben a pályán kihelyezett LED kijelzőn követhetik.

A pálya
A pálya 513 méter hosszú, gumifalakkal övezett, ütközőkkel felszerelt, korszerű időmérő rendszerrel, valamint sportbírói posztokkal ellátott létesítmény.

Ajandek.hu, v.4.2.0 © Epicenter Market Limited © ajandek.hu minden jog fenntartva.
Belépés/Regisztráció
×