Elmúltál már 18 éves?
Elmúltál már 18 éves?
Keresés szűkítése
Nem:
Életkor:
Ár: 0 Ft-tól - 999999 Ft-ig


Márkák
Főoldal » Kultúra » Élményajándékok

Siklóernyős Tandem Repülés (Csörlőpályán)

Ár: 19 900 Ft
Termék leírás:

Az Élmény leírása
Ahogy csak lebegünk és suhanunk a magasban, szinte semmi sincs odafent körülöttünk, csak a végtelen szabadság, mintha valóban tudnánk repülni. Aki már kipróbálta a siklóernyőzést azt mondja, hogy pontosan olyan érzés, mint amikor a repülésről álmodunk. Mivel nincs zuhanás, motorzúgás és a repülés nagyon alacsony sebességgel történik (25-35 km/óra), így a lebegéshez ez az élmény áll a legközelebb. A csörlőpályás repülés nagyon biztonságos, ez a leggyakrabban ez a legjobb repülési forma azoknak, akik először próbálják ki a tandem repülést. A repülésnél sima, egyenes talajról szállunk fel, és a csörlő segítségével 400-500 méter magasra húznak fel, majd ott leoldjuk a kötelet, és utána szabadon repülünk.

Időpont egyeztetés
A program időpontjának egyeztetése az élmény szolgáltató partnerével történik. A partner elérhetőségét a megvásárolt voucher tartalmazza. Érdemes a szolgáltatóval a felhasználás előtt legalább egy hónappal időpontot egyeztetni.

Fontos információk
25 kg-nál nehezebb és 110 kg-nál könnyebb személyek vehetnek csak részt a repülésen. A megvásárolt program vouchere tartalmazza a partner elérhetőségeit.

Az Élmény időtartama
A program 10-15 perces, mely időtartam a légáramlatok függvényében változhat.

Létszám
A voucher 1 fő repülését tartalmazza.

Javasolt öltözet
Napszemüveg, sportos, szélálló öltözet szükséges (nyáron is), illetve zárt cipő, ami lehet sportcipő, vagy túrabakancs.

Kísérők
Szeretettel várjuk az élményben résztvevő rokonait, barátait, hogy figyelemmel kísérhessék a felszállást és a leszállást. A program 7 éves kortól ajánlott.

Időjárási körülmények
A programok időjárás függőek, ezért az időpontot és a helyszínt rendszerint az éppen aktuális szélirány határozza meg. A programon márciustól novemberig lehet részt lehet venni.

Egyéb információk
Bármilyen krónikus betegségről, fogyatékosságról, ami befolyásolhatja a repülést, még a repülés előtt tájékoztatni kell a pilótát (cukorbetegség, epilepszia, stb.).

Egyedi információk
Repülés előtt 24 órával tilos alkoholt fogyasztani, vagy bármilyen más tudatot befolyásoló szert. A repülés helyszínei a következőek lehetnek még: Gödöllő környéke (Tura, Kartal), Tata környéke (Kocs), Kalocsai repülőtér. Kamerás felvétel kérhető a repülésről, ennek anyagi vonzata nincsen, viszont ezt az időpontfoglalásnál előre kell jelezni, illetve egy 4-32 Gb-os Micro SD kártyát kell vinni a helyszínre a felvétel rögzítése miatt.

Ajandek.hu, v.4.2.0 © Epicenter Market Limited © ajandek.hu minden jog fenntartva.
Belépés/Regisztráció
×