Elmúltál már 18 éves?
Elmúltál már 18 éves?
Keresés szűkítése
Nem:
Életkor:
Ár: 0 Ft-tól - 999999 Ft-ig


Márkák
Főoldal » Kultúra » Élményajándékok

Boeing Szimulátor 30 perc

Ár: 7 500 Ft
Termék leírás:

Az Élmény leírása
A 30 perces repülés során a Boeing 737-es repülőgép szimulátor 3 érzékszervet képes egyszerre manipulálni az igazi óriásgép pilótafülkéjével megegyező látvánnyal, hangulattal, kijelzőkkel és kezelőszervekkel. A repülés folyamán az asszisztáló pilóta megismerteti az ünnepeltet a repülőgép sajátosságaival, de a repülés végrehajtását, a le- és felszállást minden esetben a résztvevő hajtja végre.

Időpont egyeztetés
A program időpontjának egyeztetése az élmény szolgáltató partnerével történik. A partner elérhetőségét a megvásárolt voucher tartalmazza. Érdemes a szolgáltatóval a felhasználás előtt legalább egy hónappal időpontot egyeztetni.

Fontos információk
A vouchert hétfőtől péntekig 10 és 18 óra és szombaton 10 és 17 óra között lehet felhasználni. Vasárnaponként és ünnepnapokon nincsen nyitva a szimulátor! A program 10 éves kortól javasolt!

Az Élmény időtartama
A tanulókör a Boeing 737 szimulátorral 30 perces program.

Létszám
Az ár 1 fő részére szól.

Kísérők
Kísérőket szívesen látunk a programon. A pilótafülkében a résztvevőn és a pilótán kívül még 2 vendég tartózkodhat, akik ugyanúgy részesei lesznek a virtuális repülésnek.

Időjárási körülmények
Az időjárás nem befolyásolja a programot.

Egyéb információk
A szimulátorral történő repüléshez repülési tapasztalat nem szükséges.

A Boeing 737-800 típus
A Boeing 737-800 típusú repülőgép a gyár legnépszerűbb típuscsaládjának hosszú törzsű változata. Előszeretettel választják a légitársaságok charter járatok teljesítésére.

Ajandek.hu, v.4.2.0 © Epicenter Market Limited © ajandek.hu minden jog fenntartva.
Belépés/Regisztráció
×