Elmúltál már 18 éves?
Elmúltál már 18 éves?
Keresés szűkítése
Nem:
Életkor:
Ár: 0 Ft-tól - 999999 Ft-ig


Márkák
Főoldal » Kultúra » Élményajándékok

3 óra Kalandozás a Kalandpályán Oktatással 2 fő

Ár: 9 800 Ft
Termék leírás:

Az Élmény leírása
Az egyéni pályák olyan szórakoztató, ügyességi létesítmények, melyeket fákra és fák közé telepítünk. A vendégek az egyik fáról a másikra különböző akadályon jutnak át, mint pl. függőhidak, Tarzan átlendülés. A vendégek különféle technikai eszközöket kapnak (beülő, sisak), ezután szakképzett animátorok vezetésével gyakorlópályán tanulják meg az eszközök és az akadálypálya biztonságos használatán.

Időpont egyeztetés
Érdemes a szolgáltató partnerrel a felhasználás előtt legalább egy hónappal időpontot egyeztetni. A partner elérhetőségéhez a megvásárolt program voucherének érvényesítése után lehet hozzájutni.

Fontos információk
A gyakorló pálya használata kötelező! Az egyéni pályákat különböző színekkel jelölték, nehézség és magasság szerint. A pályáknál a magasságkategóriák betartása kötelező!

Az Élmény időtartama
A program vouchere 3 órás kalandpálya használatot biztosít.

Létszám
A program vouchere 2 fő részére szól.

Javasolt öltözet
Sportos, kényelmes, az évszaknak megfelelő ruházat ajánlott.

Időjárási körülmények
Extrém időjárási körülmények között a kalandpark zárva tart a vendégek biztonsága érdekében, de ez esetben lehetőséget biztosítunk egy másik időpont egyeztetésére.

Az ár tartalmazza a következőket:
-3 óra mászást -felszerelés kölcsönzési díját -oktatást a gyakorló pályán -általános pályafelügyeletet -baleset biztosítást a pálya területén tartózkodó személyek részére

Ajandek.hu, v.4.2.0 © Epicenter Market Limited © ajandek.hu minden jog fenntartva.
Belépés/Regisztráció
×