Elmúltál már 18 éves?
Elmúltál már 18 éves?
Keresés szűkítése
Nem:
Életkor:
Ár: 0 Ft-tól - 999999 Ft-ig


Márkák
Főoldal » Kultúra » Élményajándékok

Kincskeresés romantikus estével Vacsorával a Szentendrei-szigeten 2 fő

Ár: 39 900 Ft
Termék leírás:

Az Élmény leírása
A pár egy mesés éjszakát tölthet el a provance-i hangulatú háromcsillagos szállodában, melyhez jár egy fantasztikus 3 fogásos vacsora, és gazdag büféreggeli. A program része egy kalandos kincskeresés Szentendre belvárosában, ahol több kincsecskét kell megszerezniük a vendégeknek. A szigetről kishajóval kelnek át a Dunán, majd indulhat a kulturális játék.

Időpont egyeztetés
Érdemes a szolgáltató partnerrel a felhasználás előtt legalább egy hónappal időpontot egyeztetni. A partner elérhetőségéhez a megvásárolt program voucherének érvényesítése után lehet hozzájutni.

Fontos információk
A program tartalma: 2 nap 1 éjszaka; 3 fogásos vacsora; gazdag büféreggeli; korlátlan WIFI; Rosinante mini-spa használata; egész napos bringabérlet. A programra kiemelt időszakban, 2018. május 1. és 2018. október 31. között kizárólag vasárnaptól-csütörtökig van lehetőség időpontot foglalni.

Az Élmény időtartama
A pár egy mesés éjszakát tölthet el a háromcsillagos szállodában.

Egyéb információk
Egész napos bringabérletet kapnak, mellyel felfedezhetik a szigetet és térképet is kap a pár ajándékba.

A szállodáról pár szóban:
A Duna-Ipoly Nemzeti Parkban megbúvó szálloda Budapesttől alig 1 órányira fekszik, 20 kényelmes, egyedien berendezett szobával, fürdőszolgáltatásokkal, romantikus kerttel.

Ajandek.hu, v.4.2.0 © Epicenter Market Limited © ajandek.hu minden jog fenntartva.
Belépés/Regisztráció
×