Elmúltál már 18 éves?
Elmúltál már 18 éves?
Keresés szűkítése
Nem:
Életkor:
Ár: 0 Ft-tól - 999999 Ft-ig


Márkák
Főoldal » Kultúra » Élményajándékok

Retro Tandem Biciklivel a Margit-szigeten 2 óra

Ár: 4 300 Ft
Termék leírás:

Az Élmény leírása
A bicikli vezetése nem igényel nagy gyakorlatot, de a Margit-szigeti Atlétikai Centrum sportpályán egy exkluzív bevezetés keretein belül megismerkedhet közelebbről a gépezettel a túra előtt, ha igény van rá. A profi fiatalos csapat minden gyakorlati tudással felruházza a résztvevőket, hogy bátran túrázhassanak a sziget nyugodt, kellemes útvonalain.

Időpont egyeztetés
A program időpontjának egyeztetése az élmény szolgáltató partnerével történik. A partner elérhetőségét a megvásárolt voucher tartalmazza. Érdemes a szolgáltatóval a felhasználás előtt legalább egy hónappal időpontot egyeztetni.

Fontos információk
Kaució letétbe helyezése és fényképes igazolvány mindenképpen szükséges a kölcsönzéshez. Csak saját felelősségre vehetőek igénybe a járművek, sisakot igény szerint biztosítanak.

Az Élmény időtartama
A program 2 órás.

Létszám
A voucher két fő részvételét biztosítja.

Javasolt öltözet
Javasoljuk a kényelmes, évszaknak megfelelő ruházat viselését. Télen meleg kesztyű és téli ruházat ajánlott. Sisakot igény szerint biztosítanak.

Időjárási körülmények
Eső esetén is indulhat a túra, de szélsőséges időjárás mellett új, megfelelő időpontot lehet egyeztetni. Száraz útviszonyok esetén télen is elérhető a program.

Érdekesség
A mai világban a kerékpár az egyéni közlekedés leghatékonyabb módja (egy kilométer kerékpározás: 92,09 kJ, gyaloglás: 261,63 kJ, autózás: 4,83 MJ energiát igényel átlagosan).

Ajandek.hu, v.4.2.0 © Epicenter Market Limited © ajandek.hu minden jog fenntartva.
Belépés/Regisztráció
×