Elmúltál már 18 éves?
Elmúltál már 18 éves?
Keresés szűkítése
Nem:
Életkor:
Ár: 0 Ft-tól - 999999 Ft-ig


Márkák
Főoldal » Kultúra » Élményajándékok

A Katamarán Világának Felfedezése

Ár: 15 900 Ft
Termék leírás:

Az Élmény leírása
Egy profi csapat segítségével alkalma nyílhat, hogy megismerkedjen a katamarán világával! 2X2 órában kipróbálhatja magát ebben az extrém sportban a Balaton türkiz-zöld vizében. Miután a résztvevő a bázison találkozik a profi kapitánnyal és katamaránjával, egy kisebb felkészítés után kihajóznak a vízre. Egy ilyen sportos, könnyű hajótesttel szelni a habokat nem mindennapi érzés.

Időpont egyeztetés
Érdemes a szolgáltató partnerrel a felhasználás előtt legalább egy hónappal időpontot egyeztetni. A partner elérhetőségéhez a megvásárolt program voucherének érvényesítése után lehet hozzájutni.

Fontos információk
Az élményvitorlázáson való részvétel feltétele az úszni tudás, és a részvételi lap kitöltése, aláírása. További tanfolyamokra nyújt lehetőséget a vízi sport bázis a helyszínen.

Az Élmény időtartama
A félnapos tanfolyam 2X2 órás.

Létszám
A voucher 1 fő részvételét tartalmazza.

Javasolt öltözet
Az évszaknak megfelelő strand öltözet ajánlott, a szükséges kiegészítőket biztosítják a helyszínen.

Kísérők
A helyszín jellegét tekintve szívesen várjuk a rokonokat, barátokat. Számukra is biztosítva van a szórakozás, még ha nem is vehetnek részt aktívan a programban.

Időjárási körülmények
Extrém időjárási körülmények között a programot elhalasztjuk, ebben az esetben lehetőséget biztosítunk újabb időpont egyeztetésére.

A katamarán
A katamarán kéttörzsű hajótest. A két egyforma test tartórudakkal adott távolságra párhuzamosan van összekötve. Nagyobb hajóknál a két test közé egy zárt kajütrész kerül.

Ajandek.hu, v.4.2.0 © Epicenter Market Limited © ajandek.hu minden jog fenntartva.
Belépés/Regisztráció
×