Elmúltál már 18 éves?
Elmúltál már 18 éves?
Keresés szűkítése
Nem:
Életkor:
Ár: 0 Ft-tól - 999999 Ft-ig


Márkák
Főoldal » Kultúra » Élményajándékok

Airbus-Boeing Repülőgép Szimulátor 2 óra

Ár: 29 900 Ft
Termék leírás:

Az Élmény leírása
Most megismerheti a világ két legismertebb repülőgépét (Airbus A320 és Boeing 737) közvetlenül a pilótafülkékből. A 2X1 órás repülés során lehetőség lesz megismerni a pilóták munkáját, és kipróbálni többféle repülési helyzetet. Eldöntheti, hogy kipróbálja mindkét repülőt, vagy csak egy géppel repül 2 órát. A le- és felszállást, minden esetben a résztvevő hajtja végre.

Időpont egyeztetés
A program időpontjának egyeztetése az élmény szolgáltató partnerével történik. A partner elérhetőségét a megvásárolt voucher tartalmazza. Érdemes a szolgáltatóval a felhasználás előtt legalább egy hónappal időpontot egyeztetni.

Fontos információk
A szimulátorral történő repüléshez repülési tapasztalat nem szükséges. A vouchert hétfőtől péntekig 10 és 18 óra és szombaton 10 és 17 óra között lehet felhasználni. Vasárnaponként és ünnepnapokon nincsen nyitva a szimulátor! A program 10 éves kortól javasolt!

Az Élmény időtartama
A repülés 2X1 órás.

Létszám
Az ár 1 fő részére szól.

Kísérők
Kísérőket szívesen látunk a programon. A pilótafülkében a résztvevőn és a pilótán kívül még 2 vendég tartózkodhat, akik ugyanúgy részesei lesznek a virtuális repülésnek.

Időjárási körülmények
Az időjárás nem befolyásolja a programot.

Egyéb információk
A szimulátorral történő repüléshez repülési tapasztalat nem szükséges.

Az Airbus A320
Az Airbus A320 két hajtóműves, közepes hatótávolságú utasszállító repülőgép, melyet az Airbus a Boeing 737-nek és a McDonnell Douglas DC-9 típusok konkurenciájának szánta.

Ajandek.hu, v.4.2.0 © Epicenter Market Limited © ajandek.hu minden jog fenntartva.
Belépés/Regisztráció
×