Elmúltál már 18 éves?
Elmúltál már 18 éves?
Keresés szűkítése
Nem:
Életkor:
Ár: 0 Ft-tól - 999999 Ft-ig


Márkák
Főoldal » Kultúra » Élményajándékok

2 napos pihenés a Bock Hotel Ermitage-ban 2 fő részére

Ár: 57 500 Ft
Termék leírás:

Az Élmény leírása
Villány szívében található 4 csillagos Bock Hotel Ermitage saját pincével, mediterrán terasszal, wellness részleggel, játszótérrel és sétáló parkkal is rendelkezik. Az este folyamán a párnak egy kiváló 3 fogásos vacsorával és egy 4 tételes borkóstolóval kedveskedik a Hotel étterme. A két nap alatt egy szőlőmagolajos hátmasszázzsal is kedveskednek a párnak.

Időpont egyeztetés
Érdemes a szolgáltató partnerrel a felhasználás előtt legalább egy hónappal időpontot egyeztetni. A partner elérhetőségéhez a megvásárolt program voucherének érvényesítése után lehet hozzájutni.

Fontos információk
A csomag tartalma: - 2 fő részére 1 éjszaka szállás, szőlőmagolajos hátmasszázs 2 fő részére, korlátlan wellness használat, 4 tételes borkóstoló, 3 fogásos vacsora. Az idegenforgalmi adót az ár nem tartalmazza, azt a helyszínen kell rendezni.

Az Élmény időtartama
A pihentető élménycsomag 2 nap 1 éjszakát tartalmaz a Bock Hotel Ermitage-ban.

Egyéb információk
A Bock Óbor Étterem rusztikus és enyhén házias stílussal, megújuló étlappal valamint a pincészet kitűnő boraival várja a kulináris élvezetek iránt érdeklődőket.

A Bock pince
A Bock Pince története egy család két évszázadnyi történetét meséli el. Az 1997-es ”Év bortermelője” díját még sok hazai és nemzetközi elismerés követi ma is.

Ajandek.hu, v.4.2.0 © Epicenter Market Limited © ajandek.hu minden jog fenntartva.
Belépés/Regisztráció
×