Elmúltál már 18 éves?
Elmúltál már 18 éves?
Keresés szűkítése
Nem:
Életkor:
Ár: 0 Ft-tól - 999999 Ft-ig


Márkák
Főoldal » Elektronika » Notebookok, tabletek

Fujitsu Lifebook S904 S9040M0010HU Notebook

Ár: 334 900 Ft
Termék leírás:
LIFEBOOK S904

A FUJITSU LIFEBOOK S904 könnyű, érintőképernyős notebook a mindig úton lévők számára. A notebook tökéletes útitárs, mivel teljes funkcionalitást nyújt kivételes könnyű kialakításban: mindössze 1,49 kg, és az akkumulátor üzemideje akár 24 órás is lehet. Kristálytiszta, 33,8 cm-es (13,3) WQHD IGZO érintőképernyője a legjobb megtekintési élményt nyújtja. Számtalan funkció, köztük a Fujitsu híres moduláris beépítőhelyi koncepciója, az opcionális 4G/LTE csatlakoztathatóság, a háttérvilágítással rendelkező billentyűzet és a vállalati szintű biztonság segít vállalatának ügyeire koncentrálni, még ha úton is van. Az opcionális portreplikátor kategóriája legjobb irodai kényelmét biztosítja.

Stílusosan mobil
Stílusos kialakítás és hosszú üzemidő egyben. Karcsú és könnyű notebook dizájn, akár 24 órás legnagyobb teljesítményű akkumulátor-üzemidő első és második akkumulátorral, moduláris beépítőhely egy optikai meghajtó, a második akkumulátor vagy egy második merevlemezes egység számára.
 
Kiemelkedő mobilitás
Végezze munkáját és maradjon online bárhol, ahol csak kívánja. Mindössze 1,49 kg, robusztus magnéziumfedéllel ellátott kijelzővel, opcionális 4G/LTE csatlakoztathatósággal.
 
Kiemelkedő biztonság
Védje meg vállalati adatait az illetéktelen hozzáféréstől. Hibrid HDD vagy SSD opciók teljes lemeztitkosítással (FDE), ujjlenyomat-olvasó, opcionális TPM, ATP és SmartCard olvasó.
 
Kategóriájában a legjobb felhasználói élmény
Egyesítse a nagyvállalati teljesítményt egy új felhasználói élménnyel. Különösen nagy felbontású (2560x1440), WQHD IGZO kijelző, háttérvilágítással rendelkező billentyűzet, opcionális portreplikátor.
Ajandek.hu, v.4.2.0 © Epicenter Market Limited © ajandek.hu minden jog fenntartva.
Belépés/Regisztráció
×