Elmúltál már 18 éves?
Elmúltál már 18 éves?
Keresés szűkítése
Nem:
Életkor:
Ár: 0 Ft-tól - 999999 Ft-ig


Márkák
Főoldal » Kultúra » Élményajándékok

A tökéletes steak titka - főzőkurzus 1 fő

Ár: 25 490 Ft
Termék leírás:

Az Élmény leírása
Ön szerint is vadítóan jó egy ízletes steak? Rajong érte, de nem mer otthon belevágni az elkészítésébe, mert fél, hogy nem lesz elég omlós, ízletes? Nem sikerül pont olyanra sütnie, mint amilyennek szeretné? A steak sütő tanfolyamon mindent megtudhat a tökéletes steak készítésének rejtelmeiről, hogy ezután saját magát, családját, barátait is meglephesse egy különleges steakvacsorával. Megtudhat mindent a húsokról, a beszerzésről, a pácolásról, az érlelésről, és a steak sütésről. A steak sütő tanfolyam vacsorával zárul.

Időpont egyeztetés
A program időpontjának egyeztetése az élmény szolgáltató partnerével történik. A partner elérhetőségét a megvásárolt voucher tartalmazza. Érdemes a szolgáltatóval a felhasználás előtt legalább egy hónappal időpontot egyeztetni.

Fontos információk
A menü, amit a steak tanfolyamon elkészítenek: Brazil bélszín steak Hasselback burgonya Zöldbors mártás Kesudiós brownie vanília fagyival - A tanfolyamon való részvétel tetszőlegesen átruházható másra. Ha bármilyen okból módosítani szeretne a részvétele időpontján, a program kezdete előtt legkésőbb 72 órával még megteheti, később 5.000 Ft/fő módosítási díj fizetendő. Kérem, vegye figyelembe, hogy a főzőiskolában csak friss nyersanyagokkal dolgoznak, ezért szükségük van némi felkészülési időre a beszerzéshez, hogy minden tökéletes legyen.

Az Élmény időtartama
A tanfolyam 3 órás, ahol teljes részletességgel megismerkedhet a steak készítés minden fortélyával. Ezután otthon is bármikor sikerrel el tudja majd készíteni a család és a barátok nagy örömére.

Létszám
A voucher 1 fő részvételét tartalmazza. A program maximum 12 fős csoportokban zajlik, a kurzusok már 2 főtől indulnak.

Javasolt öltözet
Kényelmes utcai viselet javasolt.

Időjárási körülmények
Az időjárás nem befolyásolja a programot, mivel az beltéren zajlik!

Egyéb információk
Mit tanulhat meg a steak sütő tanfolyamon? - Milyen húst vegyen, és milyet kerüljön el messziről - Milyen serpenyőt használjon - Érdemes-e pácolni, és hogyan kell - Mik a steak sütés aranyszabályai - Meddig kell sütni a húst? – Bombabiztos módszer, és nincs több kukába dobott, vagy házi kedvencnek adott steak - Milyen fajta húst, hogyan kell grillezni - Mihez kezdjen a nagyobb darab steakekkel - Megismerhet pár kitűnő receptet, amivel bármikor elkápráztathatja a barátait

Ajandek.hu, v.4.2.0 © Epicenter Market Limited © ajandek.hu minden jog fenntartva.
Belépés/Regisztráció
×