Elmúltál már 18 éves?
Elmúltál már 18 éves?
Keresés szűkítése
Nem:
Életkor:
Ár: 0 Ft-tól - 999999 Ft-ig


Márkák
Főoldal » Kultúra » Élményajándékok

Élménylövészet - Terminátor csomag 90 lövés

Ár: 33 900 Ft
Termék leírás:

Az Élmény leírása
Ma már mindenki tudja mi, vagy ki a terminátor. Arnold Schwarzenegger ezzel a filmmel robbant be Isten igazából a filmvilágba és vált minden idők egyik legnagyobb akciófilm sztárjává. Ebben az élménylövészeti csomagban most Ön is kipróbálhatja azokat a fegyvereket, amiket bevetett egymás ellen John Connor és a terminátor. A csomag pontos tartalma: Desert Eagle, öntöltő maroklőfegyver, 3 lövés Beretta M 92 FS Inox, öntöltő maroklőfegyver, 10 lövés Colt Python, revolver, 6 lövés Walther PPK, öntöltő maroklőfegyver, 7 lövés UZI, géppisztoly (félautomata), 15 lövés Remington 870 Express Tactical, sörétes puska, 14 lövés M4, gépkarabély (félautomata), 10 lövés AK 47, gépkarabély (félautomata), 15 lövés VHS K1S, gépkarabély (félautomata), 10 lövés

Időpont egyeztetés
A program időpontjának egyeztetése az élmény szolgáltató partnerével történik. A partner elérhetőségét a megvásárolt voucher tartalmazza. Érdemes a szolgáltatóval a felhasználás előtt legalább egy hónappal időpontot egyeztetni.

Fontos információk
A programon csak 18 éven felüliek vehetnek részt!

Az Élmény időtartama
Az élmény a csomagban meghatározott utolsó lövésig tart.

Létszám
A csomag 1 fő élménylövészetét tartalmazza.

Javasolt öltözet
Javasoljuk a kényelmes, évszaknak megfelelő sportos ruházat viselését. Minden lövő szemüveget és fülvédőt kap biztonsági felszerelésként.

Kísérők
Annak érdekében, hogy ne csak a sportlövők, hanem az azokkal érkező családtagok, barátok is jól érezhessék magukat, bőséges programlehetőségeket kínálnak számukra.

Időjárási körülmények
A program elmaradhat extrém időjárási viszonyok miatt, mindez természetesen a résztvevő érdekében. Ebben az esetben lehetőséget biztosítanak egy másik időpont egyeztetésére.

Egyéb információk
A lőtér szerdától vasárnapig 8-18 óra között van nyitva!

Ajandek.hu, v.4.2.0 © Epicenter Market Limited © ajandek.hu minden jog fenntartva.
Belépés/Regisztráció
×