Elmúltál már 18 éves?
Elmúltál már 18 éves?
Keresés szűkítése
Nem:
Életkor:
Ár: 0 Ft-tól - 999999 Ft-ig


Márkák
Főoldal » Elektronika » Notebookok, tabletek

HP 250 G2 F0Z01EA Notebook

Ár: 92 900 Ft
Termék leírás:

HP 250 G2 noteszgép
A kiváló ár/érték arányú noteszgéppel mindig elérhető maradhat. Üzleti feladatainak az elvégzéséhez az Intel technológia,3 a nélkülözhetetlen médiaeszközök és a Windows 8.1 rendszer5 nyújt segítséget. A noteszgép tartós matt szénfekete színű háza védelmet nyújt a mindennapok megpróbáltatásaival szemben.

Jellemzők

A Windows 8 Pro vagy más operációs rendszerek elérhetők

Mobil használatra tervezve
a Biztos lehet benne, hogy a HP 250 noteszgép akár útközben is megbirkózik a feladatokkal. A tartós ház megvédi noteszgépét, így megjelenése mindig olyan kifogástalan lesz, mint az Öné.
a A HP 250 noteszgépet magával viheti tárgyalásról tárgyalásra. A 39,6 cm (15,6 hüvelyk) képátlójú HD2 képernyő kiváló megjelenítést biztosít a hordozhatóság feláldozása nélkül.

Bármilyen üzleti feladathoz elegendő teljesítmény.
a Az Intel 3. generációs Core i3/ Pentium, illetve kétmagos Celeron processzoraival könnyedén birkózhat meg a feladatokkal.3
a Az Intel beépített grafikus vezérlőjével lenyűgöző látványt hozhat létre noteszgépe lelassítása nélkül.
a Az interneten keresztül és e-mail üzenetekben tarthatja a kapcsolatot munkatársaival az irodában belül vagy kedvenc hozzáférési pontjain az opcionális Wi-Fi CERTIFIED™ WLAN segítségével.1,4

Extrák, amelyek még teljesebbé teszik az élményt.
a A számítógépgyártás és az érintéses technológia területén piacvezető HP kínálatában mostantól egy teljes terméksorozaton elérheti az üzleti igényeket minden szempontból kielégítő Windows 8.15 rendszert. Adatai és eszközei számára első osztályú biztonságot biztosíthat. Személyre szabott Windows 8.15 élmény.
a A képzési célú felvételektől az értékesítési videókig bármilyen multimédiás anyagot kiváló minőségben tekinthet meg a noteszgépen az előre telepített szoftverekkel. Az Altec Lansing hangszóró egyedülálló audioélményt nyújt.
a Bemutatóit még látványosabbá teheti, ha noteszgépét nagyobb, HD2 felbontású külső képernyőkhöz4 csatlakoztatja a HDMI-porton keresztül.1 Vezeték nélküli hozzáférési pontot és internetszolgáltatást igényel, ezeket a csomag nem tartalmazza. A nyilvános vezeték nélküli hozzáférési pontok elérhetősége korlátozott.
2 HD-képek megtekintéséhez HD-tartalomra van szükség.
3 A többmagos technológia célja bizonyos szoftverek teljesítményének javítása. A technológia használata nem feltétlenül jelent előnyt minden vásárló és szoftveralkalmazás számára. Az IntelŸ architektúra 64 bites számítási műveleteihez az IntelŸ 64 architektúrához tervezett processzort, lapkakészletet, BIOS-t, operációs rendszert, eszköz-illesztőprogramokat és alkalmazásokat magába foglaló számítógépes rendszerre van szükség. Az IntelŸ 64 architektúrával kompatibilis BIOS nélkül a processzorok nem működnek (32 bites üzemmódban sem). A teljesítmény a hardver- és szoftverkonfigurációtól függően változik. Az Intel számozása nem a nagyobb teljesítményt jelzi.
4 Külön vagy választható, kiegészítő funkcióként vásárolható meg.
5 Nem minden funkció érhető el a Windows 8.1 összes kiadásában. A rendszerek a Windows 8.1 funkcióinak teljes körű kihasználásához továbbfejlesztett és/vagy külön megvásárolható hardvert, illesztőprogramokat és/vagy szoftvert igényelhetnek. További információ: http://www.microsoft.com.

Ajandek.hu, v.4.2.0 © Epicenter Market Limited © ajandek.hu minden jog fenntartva.
Belépés/Regisztráció
×