Elmúltál már 18 éves?
Elmúltál már 18 éves?
Keresés szűkítése
Nem:
Életkor:
Ár: 0 Ft-tól - 999999 Ft-ig


Márkák
Főoldal » Kultúra » Élményajándékok

Tereplovaglás festői környezetben kísérővel

Ár: 12 900 Ft
Termék leírás:

Az Élmény leírása
Budapesttől 35km-re, Piliscséven a nyugalom szigetén gyönyörű környezetben, családias hangulatban töltheti szabadidejét az élményben résztvevő és kísérői egyaránt. Nyugodt természetű, jól képzett, barátságos lovakkal várjuk a lovagolni vágyókat. Az alapok és a megfelelő szintű önállóság elsajátítása után a tereplovaglás alkalmával elmélyítheti tudását, és megérezheti a lovaglás igazi lényegét.

Időpont egyeztetés
A program időpontjának egyeztetése az élmény szolgáltató partnerével történik. A partner elérhetőségét a megvásárolt voucher tartalmazza. Érdemes a szolgáltatóval a felhasználás előtt legalább egy hónappal időpontot egyeztetni.

Fontos információk
Az élményben sajnos nem vehet részt az, akinek a testsúlya meghaladja a 95 kg-ot. Kezdő lovasok is részt vehetnek a programon.

Az Élmény időtartama
A program 2 órás.

Létszám
A voucher 1 fő részvételét biztosítja.

Javasolt öltözet
Javasoljuk a kényelmes, évszaknak megfelelő ruházat viselését. Hosszú nadrág minden esetben ajánlott!

Időjárási körülmények
A programot erősen esős, szeles időben töröljük és lehetőséget biztosítunk egy másik alkalommal új időpont lefoglalására. A havazás kifejezetten meséssé teheti az élményt.

A Lovaglás
A lovaglás rendkívül élménydús tevékenység, amely a test összes izmát megmozgatja, a lovas lelkére is hat, és folyamatos koncentrációt igényel.

Ajandek.hu, v.4.2.0 © Epicenter Market Limited © ajandek.hu minden jog fenntartva.
Belépés/Regisztráció
×