Elmúltál már 18 éves?
Elmúltál már 18 éves?
Keresés szűkítése
Nem:
Életkor:
Ár: 0 Ft-tól - 999999 Ft-ig


Márkák
Főoldal » Kultúra » Élményajándékok

Elektromos gokartozás Budapest belvárosában 3X7 perc

Ár: 7 490 Ft
Termék leírás:

Az Élmény leírása
Többé a gokartozás nem a fülsüketítő zaj, az orrfacsaró bűz és a különböző teljesítményű autók szinonímája! Mostantól a gokartozás kikapcsolódás, verseny, szórakozás, nyomaték és lendület, méghozzá tiszta, igényes környezetben! Az elektromos autók -melyek svájci gyártású, Audi designerek által megálmodott karbonvázas szupergyors és szuperkönnyű gokart versenyautók- 4 különböző sebességfokozata lehetővé teszi, hogy ezentúl a fiúk mellett a gokartozás a lányoknak és a gyermekeknek is egyaránt feledhetetlen élményt nyújtson. Jöjjenek el és próbálják ki Önök is Budapest belvárosában az elektromos gokartozás élményét!

Időpont egyeztetés
A program időpontjának egyeztetése az élmény szolgáltató partnerével történik. A partner elérhetőségét a megvásárolt voucher tartalmazza. Érdemes a szolgáltatóval a felhasználás előtt legalább egy hónappal időpontot egyeztetni.

Fontos információk
A pálya nyitvatartása: hétfőn-péntek 15:00-22:00; szombat: 12:00-22:00, vasárnap: 12:00-21:00 A programot kizárólag 15 éves kortól lehet igénybe venni!

Az Élmény időtartama
A program 3 X 7 perces futamot foglal magában, amit nem lehet megosztani másik személlyel.

Létszám
A voucher 1 fő részvételét tartalmazza.

Időjárási körülmények
Az időjárás nem befolyásolja a programot, mivel az beltéren zajlik.

Egyéb információk
230 méteren, 16 kanyarban driftelhet 21 lóerővel. Választhat 10 -technikailag teljesen egyforma- menő elektromos gokartból. Viszont a biztonsága érdekében a 130 km/h-ás végsebességet -annak ellenére, hogy az autó tudja- a pályához igazították, hogy a lehető legnagyobb vezetési élményt tudják biztosítani Önnek.

Az elektromos gokart előnyei
- Tiszta,mert nem lesz olajfoltos és nem fog Önre csöpögni a benzin sem. - Környezetbarát, mert semmilyen káros anyagot nem bocsájt ki az elektromos motor. - Gyors, mert 130 km/óra a technikailag elérhető végsebessége az autóknak. - Csendes, mert az elektromos motornak csak az Ön kedvéért van egy kis versenyautó hangja. - Kényelmes, mert szimmetrikus az autó kialakítása és állítható mind a kormány, mind a pedál.

Ajandek.hu, v.4.2.0 © Epicenter Market Limited © ajandek.hu minden jog fenntartva.
Belépés/Regisztráció
×